Stockholm

6 filmer med ångande heta sexscener: "Total nakenhet"

På jakt efter lite heta filmer, med explicita sexscener? Då har du kommit rätt.
På jakt efter lite heta filmer, med explicita sexscener? Då har du kommit rätt. Foto: Skärmavbild/Viaplay/Boogie Nights & Nymphomaniac

Ska du ha ensamtid eller vill du och din partner ha en lite pulshöjande stund tillsammans? Då finns det flera riktigt bra filmer som bjuder på minst sagt explicita sexscener. Nyheter24 listar sex av dem.

Renodlad porr, utan någon vidare handling, är inte för alla. Om du är en av de som inte går igång på detta så finns det faktiskt en uppsjö av filmer med heta sexscener – med en genomarbetad handling.

Läs mer

Renodlad porr, utan någon vidare handling, är inte för alla. Om du är en av de som inte går igång på detta så finns det faktiskt en uppsjö av filmer med heta sexscener – med en genomarbetad handling.

Nyheter24 har listat sex sådana filmer, som passar oavsett om du ska ha en kväll för dig själv eller tillsammans med din partner.

Hetaste sexscenerna på Netflix – här är 7 snuskiga tips för din myskväll

"Eyes wide shut" (1999)

I den här klassiska Stanley Kubrick-rullen, med Tom Cruise och Nicole Kidman i huvudrollerna, bjuds det på flera sexscener som är riktiga pulshöjare.

– När jag skulle jobba med Stanley Kubrick sa han ungefär: "Jag vill ha total nakenhet", och jag sa: "Nja, jag vet inte", har Kidman tidigare berättat för The New York Times Magazine och fortsatte då vidare:

– Så vi kom fram till en överenskommelse, som var avtalsmässig. Han skulle visa mig nakenscenerna innan filmen klipptes ihop. Då kunde jag känna mig helt trygg.

"Nymphomaniac" (2013)

"Nymphomaniac", som är en film i två delar regisserad av Lars von Trier, släpptes faktiskt i två versioner: en mycket explicit "hardcore"-variant och en nedklippt "softcore"-variant. 

Oavsett vilken du väljer så kan vi garantera att du inte lär bli besviken på antalet sexscener.

Kul kuriosa är att ingen mindre än svenske Stellan Skarsgård är med i "Nymphomaniac".

5 heta tips: Porriga ljudböcker på Storytel – perfekta för en sensuell stund

"Infinity pool" (2023)

I den här sci fi-skräckisen är det den yngre generationen Skarsgård, mer specifikt Alexander Skarsgård, som bjuder på naket. I en scen, där Skarsgård i rollen som James Foster får orgasm, syns vad en ovetande publik förmodligen uppfattar som skådisens eget könsorgan. Men så är inte fallet.

– Det är en protes. Det är en väldigt bra gjord fejkpenis, har Skarsgård berättat för Hollywood Reporter.

"Fifty shades of Grey" (2015)

Ja, en sådan här lista är ju inte riktigt komplett utan en av 2010-talets stora snackisar: filmatiseringarna av E. L. James "Fifty shades of Grey"-trilogi. 

Medan många tycker hypen är överskattad finns det gott om fans som tycker att sexscenerna i "Fifty shades of Grey" och de två efterföljande filmerna är eggande.

"Boogie Nights" (1997)

Dramakomedin "Boogie Nights" av Paul Thomas Anderson bjuder handlar om porrindustrin och innehåller därför, inte helt oväntat, både naket och explicita sexscener. I huvudrollerna hittar vi Julianne Moore och Mark Wahlberg.

Snuskig streaming på Viaplay – bjuder på explicita scener: "Mycket sex och naket"

"Hjärter dam" (2019)

I den här dansk-svenska dramafilmen är det förbjuden kärlek som står i fokus, då mellan Gustav Lindh, i rollen som Gustav, och Trine Dyrholm, som spelar hans styvmamma Anne

Sexscenerna är explicita, provocerande och... Många. 

Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.