Bianca Ingrosso
Vem kommenterade på Biancas bild? - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Svenska kändismannens oväntade kommentar på Bianca Ingrossos bild

Bianca Ingrosso är är absolut någon som kan titulera sig som en av landets kändaste kvinnor. Och på hennes Instagram dyker det ibland upp lite kändisar.


Bianca Ingrosso är minst sagt en av landets starkast lysande stjärnor just nu. Det var för cirka ett år sedan Bianca gick ut med nyheten att hon valt att hoppa av långköraren Wahlgrens värld då hon skulle lägga sitt krut på en annan sak som skulle "ta upp hennes tid". 

Några månader senare stod det klart att hon fått sin egen talkshow "BIANCA". Showen har inte haft någon skrumpen gästlista direkt. Bianca har i skrivande stund intervjuat stjärnor som Dwayne "The Rock"Johnson, Adam Sandler, Jennifer Aniston samt Gladiatorstjärnan Djimon Hounsou.

Och tydligen hade Aniston minst sagt varit nöjd med intervjun. Hon hade nämligen kommenterat Biancas prestation under ett tillfälle då Anistron trodde att Bianca inte hörde.

Detta berättade mamma Pernilla Wahlgren i podden "Wahlgren & Wistam". 

Phillipe råkade skriva till Bianca under livevideo med CAIA: "Har någon hackat hans telefon?"

– Bianca berättade att efteråt så hade de hört när hon sa “tack så mycket”, så tar det ett tag innan de stänger ner kameran. Då hade Jennifer sagt till Adam “åh hon var en sån sötis” och Adam hade sagt “Ja, hon var så rolig den där Bianca", berättade Pernilla i podden.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT

Utöver programmet så driver Bianca skönhetsmärket CAIA som minst sagt går som tåget. 

Breakit kunde nyligen avslöja att bolagets rörelseresultat före avskrivningar slutade på hela 130 miljoner kronor för år 2022. Enligt Breakit är det en ökning med 15 procent om man jämför med år 2021.

Omsättningen landade på över 400 miljoner kronor...

Svenska profilens kommenterar på Bianca Ingrossos bild

Utöver alla sina olika projekt så är Bianca även en baddare på sociala medier, och där dyker det upp kommentarer från både kändisar och vanligt folk. 

Under veckan så publicerade Bianca en bild på ett citat, och då dök det plötsligt upp ett gäng applåderande händer. Från ingen mindre än....

Det blev applåderande händer. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Artisten Andreas Weise, som tydligen tyckte att citatet var väldigt.... djupt och betydelsefullt. 

Andreas Weise. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Vad profilerna har för relation sedan innan är ännu oklart.

Här kan du läsa mer om Bianca Ingrosso.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!