Nyhetsmorgon-profilernas kärleksliv
Här avslöjas Nyhetsmorgon-profilernas kärleksliv - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Stella Pictures och Pontus Lundahl/TT

Nyhetsmorgon-profilernas kärleksliv – här är deras partners: "Otrogen..."

De folkkära programledarna i Nyhetsmorgon är med varje morgon hemma hos tittarna. Men hur ser deras kärleksliv ut? Nyheter24 har svaret.


De första personerna som TV4-tittarna möter på morgonen är de folkkära programledarna för Nyhetsmorgon. Genom tiderna har vissa ansikten försvunnit medan vissa har varit där i över 20 år. 

Den ordinarie progamledarskaran består av tio personer men vad vet vi om dem? Hur ser till exempel deras kärleksliv ut? Vi listar deras relationsstatus.

Otrohet, uppbrott och bröllop – här är dramatiken bakom kulisserna av Let's Dance

Steffo Törnquist har jobbat på Nyhetsmorgon i 20 år. Bildkälla: Stella Pictures

Steffo Törnquist och hans fru Caroline Törnquist

Steffo Törnquist, 67, gifte sig 2009 med familjerättsjuristen Caroline Törnquist, 62, efter att ha träffats på golfklubben. I en intervju med Aftonbladet berättade Steffo om när han träffade Caroline.

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb, sa han då.

Här har vi kärleksparet. Bildkälla: Stella Pictures/Ida Åkesson

Tidigare har Steffo haft problem med relationer och att vara trogen sin partner.

– Jag var en ganska förljugen typ. Jag var otrogen och lite svår att lita på, men när det gäller föräldraskapet har jag alltid tyckt att jag gjort det bästa, har han tidigare sagt till Aftonbladet.

Nu är paret lyckliga tillsammans och på Instagram lägger Steffo ofta upp bilder där han visar upp sin kärlek i offentligheten. 

Jenny Strömstedt har jobbat på Nyhetsmorgon sedan 2005. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Jenny Strömstedt och hennes man Niklas

2007 träffade Nyhetsmorgon-profilen Jenny Strömstedt, 50, sin stora kärlek, musikern Niklas Strömstedt, 64. Tidigare hade de båda gått igenom skilsmässor och fann varandra när de blev grannar och besökte samma café. 


I programmet "Tillsammans med Strömstedts" berättar paret om hur de träffades.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, sade Niklas i programmet.

Paret har varit gifta sedan 2011.

Här är 11 svenska kändispar med stor ålderskillnad

Maria Forsblom tillsammans med sin familj. Bildkälla: Stella Pictures

Maria Forsblom och hennes pojkvän Emil Hägglöf

Maria Forsblom, 36, blev tillsammans med sin sambo, säljaren Emil Hägglöf, för 13 år sedan och de har två barn tillsammans, Matheo och Milian. Maria fick frågan av Hänt 2020 om förlovningsplaner och hon svarade då att det var ovisst.

– Jag vet ju att vi båda har en dröm om att det ska bli av. Men jag har verkligen ingen aning om när. Och det är ju lite spännande också, att man inte vet.

Maria är sparsam med bilder på familjen på Instagram. I en intervju med Hänt så berättade hon att det inte kommer bli fler barn.

– Vi är jättenöjda. Vi är så otroligt lyckliga och känner oss så privilegierade att vi har två barn som inte bara vi älskar, utan de älskar även varandra också. De går så bra ihop. Att föra in en tredje part i det här kan vara lite vanskligt, så vi håller nog kvar vid den här konstellationen tror jag.

Soraya tillsammans med sin man Ralph. Bildkälla: Stella Pictures/Jari Kantola

Soraya Lavasani och hennes man Ralph Lavasani

Programledaren Soraya Lavasani, 41, träffade sin man Ralph Lavasani, efter en lång tid som singel. I dag har paret varit gifta sedan 2016 och har dessutom fått barn tillsammans. I en intervju med Expressen berättade Soraya om när hon och Ralph träffades.

– Han blev kär men jag hade väldigt svårt att ta emot det, svårt att släppa in honom men han gav inte upp, det fattar jag inte för han fick kämpa ett bra tag, sade hon då.

Paret är fortsatt lyckliga i sin relation.

TV4-paret Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Anders Pihlblad och hans man Henrik Alsterdal

Anders Pihlblad, 55, blev ett par med kollegan och TV4-profilen Henrik Alsterdal, 43, år 2006. Paret gifte sig sedan fem år senare och har sedan dess varit stabila. Dessutom så har paret två barn tillsammans, som de har valt att inte visa upp för allmänheten. 

I en intervju med Gotland just nu berättade paret om hur deras kärleksresa startade.

– Jag hade försökt prata med Henrik några gånger. Men om jag ska vara ärlig tyckte jag mest att han var dryg, sade Anders Pihlblad till tidningen.

Det var senare under en maskeradfest som paret närmade sig varandra.

– Det var en fest med bad-och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, berättade Anders för Hela Gotland.

Här är svenska kändisarna som tror på Gud: ”Ber hela tiden"

Efter skilsmässan träffade Jenny Alversjö sin stora kärlek. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT

Jenny Alversjö och hennes pojkvän Patrik Larsson

2017 skilde sig TV4-profilen Jenny Alversjö, 49, och Patrik Larsson efter 11 år tillsammans. Två år senare träffade hon sin nästa stora kärlek i livet, Anders Bernunger, 45. 

2019 annonserade Jenny, genom ett Instagraminlägg, sin nya relation. I inlägget förklarade hon sin kärlek och lycka med Anders.

När Jenny och Anders träffades var Anders fortfarande i en relation men en vänskap växte fram mellan dem berättade Jenny för Hänt.

– Vi träffades spontant och hade gemensamma vänner men lärde känna varandra långt efter. Anders är mitt livs kärlek. Utan honom hade jag kanske inte levt idag, sade Jenny till tidningen då. 

Relationen hamnade sedan i en enorm prövning när Jenny drabbades av en stroke. Men relationen blev enbart starkare och känslorna växte. 

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära, berättade hon för Hänt.

Paret har varit tillsammans sedan 2019 och bor ihop.

Martin Järborg blev ordinarie programledare i Nyhetsmorgon förra sommaren. Bildkälla: Fredrik Persson/TT

Martin Järborg och hans fru Camilla Järborg

Programledaren Martin Järborg, 44 träffade sin fru Camilla Järborg, 38, för 18 år sedan och de har även två barn tillsammans. Paret träffades en sommarnatt 2004 och har sedan dess hållit ihop. 

Camilla publicerade ett inlägg 2021 när de firade sin 17:e bröllopsdag och berättade om det första mötet.

"Grattis till mig som nappade på ”Är du här ofta eller?” för 17 år sen! I dimman (cigarettrök!) på Metropolis stegade han fram och levererade den vattentäta repliken. Jag garvade förstås och sen pratade vi, fortsatte garva och pussades till stängning."

Martin lade även upp bilden på sin Instagram där han svarade på Camillas påståenden. I inlägget berättar han bland annat att Zlatan Ibrahimovic

"När det gäller öppningsfrasen hävdar jag bestämt att: 1) jag inte sa så alls, 2) OM jag sa det var det ironi. Oavsett! Sjutton år, inte illa. EM-tider även då. Det här var natten efter Sverige - Italien och Zlatans förlösande klackmål, som föranledde firande på stan. Så om det inte vore för Ibrahimovic hade vi aldrig träffats. Sliding doors osv."


Även på den 18:e bröllopsdagen lade Camilla upp ett inlägg om sin man.

Rania tillsammans med sin make Mattias. Bildkälla: Stella Pictures

Rania Shemoun Olsson och hennes man Mattias Olsson

Nyhetsmorgon-profilen Rania Shemoun Olsson, 47, har sedan 2001 varit gift med Mattias Olsson och de har tillsammans barnen Irma och Tigris

År 2020 firade paret 20 år tillsammans vilket de delade med sig av på Instagram. I inlägget skriver Rania att ett äktenskap inte är en dans på rosor men att de "dansar i alla fall".

I ett inlägg på Instagram skrev också Mattias om sin fru på deras 20-årsdag.

"Idag för exakt 20 år sedan gifte vi oss i Sundbybergs kyrka. En strålande dag, kanonväder och en hejdundrande fest på libanesisk restaurang! Vägen har inte alltid varit spikrak men "here we are"! Bästa kompisar, många gemensamma intressen som resor, film, fotboll, soffmys samt att känna attraktion och ha en jävla massa skratt åt sjuk o barnslig humor... That's the secret!"

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!