Här är 6 svenska serier som bjuder på både sexscener och naket.
Här är 6 svenska serier som bjuder på både sexscener och naket. - Foto: Skärmavbild/Viaplay/Threesome och Skärmavbild/Netflix/Clark

6 svenska tv-serier sprängfyllda med sex: "Synligt naket"

Ska du ha lite ensamtid och är på jakt efter en tv-serie som kan höja både puls och mysfaktor där hemma i soffan? Då har du kommit helt rätt. Nyheter24 listar sex svenska tv-serier som bjuder på både sexscener och naket.


Genom åren har det bjudits på gott om nakenhet och heta sexscener på den internationella bioduken. Även i serieväg har publiken fått sin beskärda del av explicit intimitet. Här hittar du 7 snuskiga film- och serietips på Netflix.

De svenska produktionerna är förstås inte sämre. Nyheter24 har listat sex svenska tv-serier som bjuder på sex, naket och scener som kan få vem som helst att rodna. 

5 svenska filmer fullsmockade med nakna sexscener: "Väldigt autentiskt"

"Kärlek & anarki" (2020-)

I den andra säsongen av "Kärlek & anarki", där Ida Engvoll och Björn Mosten axlar huvudrollerna, bjuds det på sex i alla dess former: lesbiskt, med rollspel och mellan olika åldersgrupper.

"Kärlek och anarki" finns att streama på Netflix. 

"Clark" (2022)

Miniserien "Clark", regisserad av Jonas Åkerlund och med Bill Skarsgård i huvudrollen, är baserad på brottslingen Clark Olofssons turbulenta liv – som i skildringen innehåller både naket och sex, bland annat i en bastu. 

"Clark" finns att streama på Netflix.

Vill du veta hur Clark Olofssons kärleksliv var i verkligheten? Läs om det här.

"Älska mig" (2019-2020)

I "Älska mig", som producerats och regisserats av Josephine Bornebusch, bjuds tittarna på flera intima sexscener. För Expressen har Bornebusch, som också skådespelar i de två säsongerna av serien, berättat om sexscenerna:

– Ligger man med varandra synligt naket är det skydd mellan benen. Det är en hel mask- och kostymhistoria bakom det där. Det är otroligt osexigt. Du har också tjugo personer i rummet, som står med en lampa en centimeter från ditt face med en kamera. Det är inte direkt så man går i gång på det där och då. 

"Älska mig" finns att streama på Viaplay.

Snuskig streaming på Viaplay – bjuder på explicita scener: "Mycket sex och naket"

"Knutby" (2021-)

Tv-serien "Knutby", som är baserad på Jonas Bonniers bok om händelserna i Knutby, blev en rejäl snackis när den första säsongen kom 2021. Och du minns kanske bil- och badkarsscenen, där Aliette Opheim, i rollen som "Kristi brud", och Einar Bredefeldt i rollen som pastorn Sindre delade en minst sagt intim stund?

I en intervju med Expressen har Opheim berättat att hon ofta tittade på sexscenerna i efterhand:

– Där har jag kopplat bort min egen fåfänga, eller min egen bild av mig själv, då tittar jag på det: ”Är det en bra scen?” Så där håller jag på. Men jag tittar gärna.

"Knutby" finns att streama på C More.

"Fartblinda" (2019)

År 2019 blev Carolina Neuraths roman "Fartblinda" till tv-serie, då med Julia Ragnarsson och Matias Varela i huvudrollerna. Och det snålas inte med naket.

– Man känner inte varandra alls, och plötsligt ska man ligga i sängen ihop. Det är en dråplig situation. Vi har skämts, men också flabbat åt det, har Ragnarsson sagt till DN om sexscenerna.

"Fartblinda" finns att streama på TV4 Play.

"Threesome" (2021-)

I "Threesome" bjuds det, inte helt oväntat om man ser till tv-seriens titel, på sex som involverar fler än två personer och handlingen utspelar sig i centrala London. Matilda Källström, som spelar Siri, har tidigare berättat för Expressen om tankarna inför och under inspelningen av de intima scenerna.

– Jag visste redan innan jag castade att det skulle innebära mycket sex och naket. Men sedan när vi satte i gång var det ett mycket gediget jobb med att se till att de här scenerna skulle skötas på ett professionellt och väldigt respektfullt sätt. Vi repade ju och jag fick lära känna mina motspelare tidigt så jag fick hänga med dem och vi kunde sätta gränser och prata om var vi var nervösa över och så där, sa hon till tidningen då och fortsatte vidare:

– Den jobbigaste biten måste jag säga var när man skulle vara naken inför teamet och sina motspelare men när man väl hade gjort det så kom det andra rätt naturligt för mina motspelare var helt otroliga.

I en intervju med Nyheter24 har Källström särskilt lyft fram motspelaren Simon Lööf.

– När det kom in andra skådespelare som jag också har intimscener med, så hade vi redan lagt en så bra grund. Så det var väldigt mycket mer avslappnat än jag trodde att det skulle vara.

"Threesome" finns att streama på Viaplay.

Hetaste serierna på HBO Max – fyllda av sexscener: "Snuskigt"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!