Paow OnlyFans
Paow har ett stort OnlyFans-konto. - Foto: kattpaow/Instagram/Bingo Rimér

Paow om den snuskigaste videon hon lagt ut: "Filmar när jag..."

Paulina "Paow" Danielsson gästade nyligen podden "Sanning & Konsekvens" där hon berättade om hennes jobb inom OnlyFans. Hon avslöjade bland annat vad det grövsta hon gjort är. Och det är ingenting för blyga.


Paulina "Paow" Danielsson, 29, är en av landets största dokusåpaprofiler. Hon har varit med i otaliga säsonger av Paradise Hotel (varav en säsong hon vann), Ex on the beach, Temptation Island, Lyxfällan och dök även upp snabbt i Bonde söker fru då hon skickade brev till hästbonden Pontus

Men de senaste åren har Paow inte synts till i tv-rutan. I podden Sanning & Konsekvens berättar Paow att hon under de senaste åren valt att resa tillsammans med bland andra Josefin Ottosson. Någonting som även fick in Paow på det hon tjänar sina pengar på nu.

Kattpaow. Bildkälla: kattpaow/Instagram

– Man gnetar ju på med sina sociala medier och får vadå, ja men en vanlig lön en månad. Sedan berättade min kompis Jossan att hon skaffat OnlyFans och hade då i början tjänat 30 000 på en vecka. Då kände jag att nej men nu testar jag detta. 

Hon berättar att man med en vanlig prenumeration får tillgång till lite lättklädda bilder men att man även kan betala extra och då få tillgång till lite mer explicit material. 

Paow tjänar flera hundratusen på sin OnlyFans. Bildkälla: kattpaow/Instagram

– Men vad är då... ja men typ det grövsta. Har du sex där?

– Ja det finns både en video där jag suger av en kille samt där man typ... ja men man filmar väl i typ 30 sekunder från sidan när man har sex. 

Paulina har också lagt upp klipp där hon visar upp dildos och vibratorer som hon använder/testar.

Hur mycket tjänar Paow på OnlyFans?

I en video som Paow spelade in med gruppen JLC visade hon upp vad hon tjänat på sin OnlyFans under 2021. De ryggar då tillbaka och blir chockade över vad hon tjänade under augustimånad. 

Svindlande summor: Så mycket tjänar stjärnorna på OnlyFans

Så, hur mycket var det då? Jo, det har hon nämligen visat upp tidigare i en story. 

Det var nämligen 40 228 dollar vilket i svenska kronor är 433 963 kronor. Så nästan en halv miljon kronor kammade alltså Paow in.

Paow tjänar rejält med pengar på OnlyFans. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Det är alltid kul när det går bra för andra!

5 svenska filmer fullsmockade med nakna sexscener: "Väldigt autentiskt"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!