Johan Åkesson
Reporter
Johan Åkesson föddes 1993 och växte upp på Öland men flyttade till Stockholm 2013. Han har studerat Journalistik och digitala medier på Södertörns högskola. Skriver främst om inrikes- och utrikesnyheter.
igår 16:52
Brukar du drabbas av vinterkräksjuka? Då bör du veta när du bör söka läkarvård för vinterkräksjukan, enligt Doktor24:s läkare.
igår 16:08
Skistars priser har höjts. Nyheter24 har tittat på vad ett liftkortet kostar hos Skistar jämfört med för 10 år sedan. Här är Skistars priser.
igår 15:42
En 41-årig man från Västerås döms till sju års fängelse för 120 sexbrott. Av dem är tio fall våldtäkt mot barn.
igår 14:52
Två barn har stulit en postbil och krockat med en husvägg i Malmö. Om barnen skadades är oklart – polisen har inte hittat dem.
igår 13:27
Skidskyttelegendaren Björn Ferry uttalar sig i en intervju med Expressen om konflikten mellan elbilsjätten Tesla och fackförbundet IF Metall. – Självklart ska alla ha bra villkor, men det verkar de ju ha, säger han.
igår 11:04
Det sista livstecknet från offret kom i oktober förra året. Två månader senare hittades kvarlevorna i en frys.
2 dagar sedan 15:42
Om du har katt finns det några saker du bör känna till som kan vara direkt livsfarligt för den att få i sig. Flera råvaror kan nämligen kosta livet på din pälskling.
2 dagar sedan 15:40
Ett barn i Norrköping har förts till sjukhus med ambulans efter en olycka med en traktor i stadsdelen Klockaretorpet vid 14.47 på måndagen, enligt polisen.
2 dagar sedan 13:55
Under vinterns kalla månader ökar risken för att smittas av vinterkräksjuka. Hygienexperten Marie-Louise Danielsson-Tham berättar i Nyhetsmorgon varför handsprit inte hjälper dig att undvika smitta.
2 dagar sedan 11:54
En man som tidigare varit anställd på en skånsk skola har återigen dömts för sexuella övergrepp mot barn, den här gången mot fem små flickor, rapporterar Sydsvenskan.