Saga Engfelt
Reporter
Saga Engfelt föddes år 2000 i Stockholm. Hon tog kandidatexamen från journalistprogrammet med inriktning på digitala medier på Södertörns högskola våren 2023. Skriver både inrikes- och utrikesnyheter och en del nöjesartiklar.
igår 22:00
Pensionsmyndigheten får återigen allvarlig kritik av Justitieombudsmannen på grund av långsam och bristande service.
igår 21:02
En person har avlidit efter ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping, skriver polisen på sin hemsida. Polisen har inlett en förundersökning om mord, men vad exakt som har hänt vill polisen inte gå in på.
igår 20:15
Lelo ska anordna en Slow Dating för personer över 65 år. Tanken är att de äldre ska få dejta i en lugn och trygg miljö, samtidigt som man utmanar stigmat kring äldre och sex.
igår 18:05
När Gina Dirawi gästade "Hellenius hörna" passade hon på att utrycka sina starka känslor för den svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.
igår 17:28
En man i 40-årsåldern har avlidit efter att ha blivit påkörd av en lastmaskin på en arbetsplats i Borås.
igår 17:00
Betaltjänsten Swish har drabbats av en driftstörning som kan påverka transaktioner via tjänsten.
igår 16:19
I dagarna lade en Ica-butik ut en bild på Facebook på ett nytt koncept de börjat med. Något som verkligen togs emot väl av kunderna.
24 Nov, 17:07
I Sverige är medellönen 38 300 kronor. Men det finns de yrken som ligger långt under detta. Här är fem yrken där man tjänar långt under genomsnittslönen i Sverige.
24 Nov, 15:58
Många växter är giftiga för katter. Här listar Nyheter24 12 stycken julblommor som är farliga för din katt och tips på hur du kan göra dem giftfria.
24 Nov, 11:43
Den senaste veckan har både Bianca och Pernilla anmälts flera gånger till Konsumentverket för att ha gjort smygreklam på Instagram. Nu rasar följarna och menar att detta måste få ett slut.