Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Älskar du Big Little Lies? Här är serien av samma regissör

- 19/07/2018, 16:32 -
Sharp objects läsa mer

Du borde verkligen spana in den nya serien Sharp Objects som blivit riktigt hyllad!

Är du en av dem som satt fastklistrad framför din TV när Big Little Lies kom ut? Då borde du verkligen spana in den nya serien Sharp Objects som nyligen släpptes hos HBO Nordic. Den handlar om olösta barnamord och en tragisk barndom.

Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks. 

Har du planer på att följa en ny serie i sommar? Då borde du verkligen spana in Sharp Objects, av samma regissör som ligger bakom den hyllade serien Big Little Lies. 

Just nu kan du se den gratis genom HBO Nordic i en hel månad. Sedan kan du avsluta din prenumeration om du vill. 

Big Little Lies

Spana in säsong 1 hos HBO Nordic här.

Big Little Lies slog stort när serien började sändas hos HBO Nordic 2017. Det är en amerikansk dramaserie som fått riktigt bra recensioner – har du ännu inte sett serien kan vi starkt rekommendera den.

Alla serier från HBO Nordic kan du se här – första månaden är gratis.

Big Little Lies utspelar sig i norra Kalifornien och handlar om tre mödrar vars liv utåt verkar perfekt. Förutom drama och konflikter sinsemellan halkar de in på fel spår och har plötsligt ett mord att dölja. Vi vill inte säga mer, men den är ett måste att se i sommar! I huvudrollerna ser vi Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Shailene Woodley. 

Sharp Objects

Hos HBO Nordic finns nu Sharp Objects ute.

Sharp Objects är ny hos HBO Nordic och det är Big Little Lies regissör Jean-Marc Vallée som ligger bakom även denna serie. Den är baserad på novellen med samma namn skriven av Gillian Flynn 2006.

Alla serier från HBO Nordic kan du se här – första månaden är gratis.

Serien handlar om den deprimerade dagstidningsreportern Camille Preaker (Amy Adams) som vänder hem till sin hemstad för att rapportera om en rad olösta barnamord. Hennes trassliga förflutna med sin familj och tragedier från förr kolliderar med de chockerande händelserna i nutid. 

Amy Adams spelar huvudrollen i Sharp Objects.

Efter att Amy Adams fick sin första Oscarsnominering, bästa kvinnliga huvudroll för filmen American Hustler har hennes karriär blomstrat. 

Samma år rankades hon i Time Magazine som en av de 100 mest inflytelserika kvinnorna i världen – vilken girl power. Hon är helt lysande i sin huvudroll i serien Sharp Objects och den finns nu att se hos HBO Nordic!

Alla serier från HBO Nordic kan du se här – första månaden är gratis.