Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

Allt om Big Little Lies säsong 2 – och recap av första säsongen

- 07/06/2019, 09:26 -
Big Little Lies säsong 2

Gör er redo för en stjärnspäckad andra säsong!

Som om det inte var nog med stjärnor i rollistan gör även Meryl Streep entré i andra säsongen av den hyllade serien. Vi kan knappt bärga oss! Här är allt du behöver veta inför säsong två av Big Little Lies.

Den 10 juni har den efterlängtade andra säsongen av Big Little Lies premiär på HBO Nordic och vi får äntligen återvända till den lilla kuststaden i Kalifornien. 

Nicole Kidman, Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Zoë Kravitz och Laura Dern är tillbaka i sina roller som Celeste, Jane, Madeline, Bonnie och Renata. De får även sällskap av Meryl Streep i rollen som Mary Louise Wright, mamma till Alexander Skarsgårds karaktär Perry Wright.

Big Little Lies säsong 2
Båda säsongerna ser du på HBO Nordic.

Staden Monterey är sig inte likt efter det dödsfall som förra säsongen kretsade kring. 

(VARNING FÖR SPOILERS AV SÄSONG 1)

I slutet av förra säsongen fick vi äntligen veta vad som hände den där ödesdigra kvällen. Ett bråk mellan Celeste och hennes våldsamme man Perry slutade med att han knuffades nerför en trappa av Bonnie. 

Alexander Skarsgårds karaktär var med andra ord personen som dog, men det är fortfarande oklart om han dyker upp i säsong två – kanske genom flashbacks? 

Säsongen kommer att kretsa kring efterspelet av mordet. Perrys mamma kommer till Monterey för att gå till botten med sonens död och hon tror inte på att kvinnorna har berättat hela sanningen.

Att det skulle bli en andra säsong var ingen självklarhet, eftersom den första säsongen baserades på en bok som inte hade någon uppföljare. 

Men efter att serien gjort succé kallade man helt enkelt in författaren Liane Moriarty, som fick skriva utkastet till en ny kortroman som alltså ligger till grund för handlingen i säsong två. Och att det blev av är vi ju väldigt glada över!

Du kan se serien hos HBO Nordic den 10 juni. Registrera ditt konto här – du får prova en månad kostnadsfritt.

Se en trailer inför säsongen här nedan:

Advertisement