Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

Här är allt vi vet om Game of Thrones: The Last Watch

- 22/05/2019, 18:08 -
Game of Thrones: The Last Watch

Den nya filmen har snart premiär på HBO Nordic.

Game of Thrones avslut lämnar ett stort tomrum i serievärlden. För dig med separationsångest kommer nu en dokumentärfilm där vi får följa med bakom kulisserna.

Efter åtta långa år har ju Game of Thrones kommit till sitt slut, men bara dagar efter det sista avsnittet kommer Game of Thrones: The Last Watch och lindrar förhoppningsvis lite av sorgen. 

Filmen har premiär på HBO Nordic den 27 maj och lovar oss mer insyn än vi någonsin fått i det bakomliggande arbetet som krävs för att skapa en av de mest hyllade serierna genom tiderna. 

Filmskaparen Jeanie Finlay tillbringade ett helt år på inspelningarna för att göra filmen, som dokumenterar arbetet med den sista säsongen.

Du kan se Game of Thrones: The Last Watch på HBO Nordic.

I den två timmar långa dokumentären får vi inte bara se hur miljöerna och rekvisitan skapas utan också de utmaningar som produktionen ställs inför, med allt från oväder till pressande deadlines.

Det är också en film full av känslor från skådespelarna och teamet när de säger farväl till den värld de levt i de senaste åren. I trailern ser vi tårar från bland andra Kit Harington och en skymt från när Emilia Clarke spelar in sin sista scen som Daenerys Targaryen.

För den som följt Game of Thrones är denna film helt klart ett måste! 

Du ser den hos HBO Nordic med premiär 27 maj. Signa upp dig hos HBO Nordic här – du får en månad kostnadsfritt.

Här ser du trailern till filmen:

Advertisement