Game of Thrones: The Last Watch
Den nya filmen har snart premiär på HBO Nordic.

Här är allt vi vet om Game of Thrones: The Last Watch

Game of Thrones avslut lämnar ett stort tomrum i serievärlden. För dig med separationsångest kommer nu en dokumentärfilm där vi får följa med bakom kulisserna.


Efter åtta långa år har ju Game of Thrones kommit till sitt slut, men bara dagar efter det sista avsnittet kommer Game of Thrones: The Last Watch och lindrar förhoppningsvis lite av sorgen. 

Filmen har premiär på HBO Nordic den 27 maj och lovar oss mer insyn än vi någonsin fått i det bakomliggande arbetet som krävs för att skapa en av de mest hyllade serierna genom tiderna. 

Filmskaparen Jeanie Finlay tillbringade ett helt år på inspelningarna för att göra filmen, som dokumenterar arbetet med den sista säsongen.

Du kan se Game of Thrones: The Last Watch på HBO Nordic.

I den två timmar långa dokumentären får vi inte bara se hur miljöerna och rekvisitan skapas utan också de utmaningar som produktionen ställs inför, med allt från oväder till pressande deadlines.

Det är också en film full av känslor från skådespelarna och teamet när de säger farväl till den värld de levt i de senaste åren. I trailern ser vi tårar från bland andra Kit Harington och en skymt från när Emilia Clarke spelar in sin sista scen som Daenerys Targaryen.

För den som följt Game of Thrones är denna film helt klart ett måste! 

Du ser den hos HBO Nordic med premiär 27 maj. Signa upp dig hos HBO Nordic här – du får en månad kostnadsfritt.

Här ser du trailern till filmen:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nu har Euphoria premiär – producenten bakom nya serien är Drake

14 Jun 2019, 14:29

Allt om Big Little Lies säsong 2 – och recap av första säsongen

7 Jun 2019, 09:26
Som om det inte var nog med stjärnor i rollistan gör även Meryl Streep entré i andra säsongen av den hyllade serien. Vi kan knappt bärga oss! Här är allt du behöver veta inför säsong två av Big Little Lies.

Nu kommer säsong 3 av The Handmaid’s Tale – därför är serien mer aktuell än någonsin

4 Jun 2019, 17:28
Den 6 juni kommer äntligen den tredje säsongen av The Handmaid's Tale till HBO Nordic och i en tid då kvinnors rättigheter inskränks känns serien mer aktuell än någonsin.

Svenskregisserade Chernobyl gör succé – se serien om katastrofen här

22 Maj 2019, 18:08
Den nya dramaserien om kärnkraftsolyckan i Tjernobyl har hyllats av kritikerna – och vetskapen om att det hänt på riktigt gör serien om möjligt än mer skrämmande att titta på.

Här är allt vi vet om Game of Thrones: The Last Watch

22 Maj 2019, 18:08
Game of Thrones avslut lämnar ett stort tomrum i serievärlden. För dig med separationsångest kommer nu en dokumentärfilm där vi får följa med bakom kulisserna.

8 sjukt spännande serier – som är baserade på sanna historier

8 Maj 2019, 14:59
Klappar ditt hjärta också lite extra för serier och filmer med taglinen "Based on a true story"? Här har vi listat 8 riktigt fascinerande serier som är baserade på verkliga händelser.