Här är 6 klassiska tv-serier du inte får missa

Visst är det kul med serienyheter, men det finns en hel del klassiker som du måste se trots att de har några år på nacken. Har du inte sett dessa serier har du många timmars underhållning framför dig!


Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks. 

1. Six Feet Under

Gillar du mörka komedier kommer du att älska den här serien om en dysfunktionell familj som driver en begravningsbyrå i Kalifornien. Läs mer om serien här.

2. Twin Peaks

Denna kultserie är full med mystik och 90-tals-estetik! I den idylliska staden Twin Peaks i nordvästra USA hittas skolans baldrottning Laura Palmer mördad och inlindad i plast. Här hittar du den spännande serien.

3. The Sopranos

Tony Soprano (James Gandolfini) lever ett helt vanligt liv med sin familj, förutom en liten detalj han håller hemlig – han är maffiaboss. Något som såklart ställer till det en del. Här kan du läsa mer om serien och se alla säsonger.

4. Boardwalk Empire

I den här kriminal/dramaserien får vi följa politiker och gangsters i 1920-talets Atlantic City, en både glamourös och korrupt värld. Läs mer och se serien här.

5. Sex and the City

Den här serien har nog inte gått många förbi – men den ju också går att se hur många gånger som helst. Vi älskar Sex and the City för humorn, modet och de starka kvinnorna. Och för att den utspelar sig i New York City, såklart! Här kan du se alla säsonger.

6. Big Love

I Big Love får handlar om en mormonfamilj bestående av Bill Hendricksson, hans tre fruar och deras sju barn. Vi får följa deras familjeliv som inte alltid är en dans på rosor, samt deras kamp för att hemlighålla privatlivet då polygami är olagligt i USA. Du ser serien här!

Alla serier hos HBO Nordic kan du se här – första månaden är helt gratis.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nu har Euphoria premiär – producenten bakom nya serien är Drake

14 Jun 2019, 14:29

Allt om Big Little Lies säsong 2 – och recap av första säsongen

7 Jun 2019, 09:26
Som om det inte var nog med stjärnor i rollistan gör även Meryl Streep entré i andra säsongen av den hyllade serien. Vi kan knappt bärga oss! Här är allt du behöver veta inför säsong två av Big Little Lies.

Nu kommer säsong 3 av The Handmaid’s Tale – därför är serien mer aktuell än någonsin

4 Jun 2019, 17:28
Den 6 juni kommer äntligen den tredje säsongen av The Handmaid's Tale till HBO Nordic och i en tid då kvinnors rättigheter inskränks känns serien mer aktuell än någonsin.

Svenskregisserade Chernobyl gör succé – se serien om katastrofen här

22 Maj 2019, 18:08
Den nya dramaserien om kärnkraftsolyckan i Tjernobyl har hyllats av kritikerna – och vetskapen om att det hänt på riktigt gör serien om möjligt än mer skrämmande att titta på.

Här är allt vi vet om Game of Thrones: The Last Watch

22 Maj 2019, 18:08
Game of Thrones avslut lämnar ett stort tomrum i serievärlden. För dig med separationsångest kommer nu en dokumentärfilm där vi får följa med bakom kulisserna.

8 sjukt spännande serier – som är baserade på sanna historier

8 Maj 2019, 14:59
Klappar ditt hjärta också lite extra för serier och filmer med taglinen "Based on a true story"? Här har vi listat 8 riktigt fascinerande serier som är baserade på verkliga händelser.