Tisdag 16 Aug
Stockholm

8 grymma tv-serier – att se när det regnar

Tv-serier att se i sommar.
Tv-serier att se i sommar. Foto: HBO Nordic

Det kanske inte är dåligt väder än, och hur tråkigt det än må låta så är det faktiskt på intåg. Nu har du chansen att se ikapp alla serier!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks. 

Dåligt väder och ruskiga skurar är det perfekta tillfället att se ikapp serierna du väntat på. Här är de bästa just nu.

1. Marvel's Cloak and Dagger

Den här serien är baserad på den tecknade serien från Marvel med samma namn.

De två New Orleans-tonåringarna Tandy (Olivia Holt) och Tyrone (Aubrey Joseph) upptäcker att de fått superkrafter, krafter som på något vis är kopplade till varandra. Känslor för varandra blossar upp, vilket gör det hela än mer komplicerat. Här ser du serien gratis. Perfekt för dig som älskar spännande superhjälte-draman med en nypa av romantik. 

2. The Affair

Den amerikanska tv-serien The Affair utsågs till den bästa dramaserien vid Golden Globe-galan 2015. Det säger en hel del och serien är lätt värd det pris de vunnit.

Ett romantiskt drama med otrohet, samvetskval och kärlek. Sjukt spännande! Har du sett ett avsnitt kommer du vilja fortsätta. Serien väcker många frågetecken och känslor.

Du hittar The Affair gratis här

3. Succession

Maktspel, politik och trassliga familjedraman – plus rikedom på det. Ett recept för en framgångsrik och spännande tv-serie. 

Den heter Succession och du kan se alla avsnitt här. Du kommer inte att kunna hålla dig till bara ett avsnitt!

4. Entourage 

Sköna gänget som lever livet i Hollywood tack vare huvudkaraktären och filmstjärnan Vincent Chase. Tjejer, fester, drama och ett allmänt lyxliv gör den här serien till en riktig feelgood film. Se alla avsnitt här

5. Casual

Serien Casual är ett bra val för dig som söker efter något lättsamt, roligt och igenkännande. Den handlar om en nyskild tjej som flyttar in hos sin ungkarl till bror. De stöttar varandra i singellivet, men tar också hand om systerns tonårsdotter.

Den nyaste säsongen kom precis ut – och du kan se den och alla andra avsnitt gratis här.  

6. Hello Ladies

Den tafatte engelsmannen Stuart är på jakt efter sin drömkvinna – i ett Los Angeles som han haft storsinta drömmar om. Han är mer desperat än vad han själv vill inse, och inte så charmig som han kanske tror.

Serien kommer lätt ge dig många skratt. Se alla avsnitt gratis här!

7. Big Love

I Big Love får vi följa en mormonfamilj bestående av Bill Hendricksson, hans tre fruar och deras sju barn.

Familjelivet är inte alltid en dans på rosor, samt deras kamp för att hemlighålla privatlivet, då polygami är olagligt i USA. Du ser serien här! Det är både rolig och spännande, men framför allt nytänkande. 

8. Six Feet Under

Gillar du mörka komedier kommer du att älska den här serien om en dysfunktionell familj som driver en begravningsbyrå i Kalifornien. Läs mer om serien här. Den är rolig på ett oväntat sätt! 

9. Who is America 

Det bjuds på skrattfest när komikern Sacha Baron Cohen är tillbaka med en ny serie för första gången på över ett årtionde. I sju avsnitt utforskar Baron Cohen de olikartade individerna som befolkar den unika nationen när han experimenterar i den lekplats som är USA 2018. Här ser du serien gratis. 

---

Alla serier från HBO Nordic kan du se här – första månaden är gratis. Fatta hur många bra serier och filmer du kan se! Möjligheterna är oändliga.

HBO
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.