Tv-serier du inte får missa.
Tv-serier du inte får missa. - Foto: HBO, Pexels

Här är serierna du verkligen inte får missa – gamla som nya

Sommaren är den perfekta tiden för att komma ikapp när det gäller de hetaste tv-serierna. Hösten är också på intåg, vid regn och mörka dagar är det ju ännu mer ultimat läge att streama serier.


Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks. 

Dessa sex serier får du bara inte missa! 

1. The Sopranos

Tony Soprano, som spelas av den nu avlidne James Gandolfini, är maffiaserien nummer ett. Den utspelar sig i New Jersey och man får följa med i Tonys liv som maffiaboss. Ett liv som präglas av kriminalitet, familjeproblem, otrohet och ett sviktande psyke. 

Här kan du se alla säsonger. Det är hela sex säsonger, och varje avsnitt är definitivt värt en titt. En klassiker som alla bör ge ett försök! Kanske är den helt rätt för dig. 

2. The Affair

Den amerikanska tv-serien The Affair utsågs till den bästa dramaserien vid Golden Globe-galan 2015. Det säger en hel del och serien är lätt värd sitt pris. Ett romantiskt drama med otrohet, samvetskval och kärlek. Sjukt spännande! Har du sett ett avsnitt kommer du vilja fortsätta.

Du hittar The Affair och flera andra tv-serier här. Glöm inte att du kan se gratis i en hel månad vid registrering! 

3. Silicon Valley

Handlingen i den här populära serien kretsar kring några unga killar som startar ett IT-företag – en rolig sitcom med aktuella ämnen som Dark Web och igenkänningsfaktor i hur skrämmande långt tekniken kommit. 

Tv-serien är ett måste i sommar för dig som letar efter en lättsam och modern sitcom. Här ser du Silicon Valley! Många menar att serien påminner om The Big Bang Theory.

4. The Handmaid's Tale

Det här kan vara en av de mest omtalade serierna just nu. Har du inte sett den, så är det dags nu.

The Handmaid's Tale befinner vi oss i ett framtidssamhälle där födelsetalet sjunkit på grund av miljöförstöring, något som fått till följd att de kvinnor som fortfarande är fertila tvingas in i sexuellt slaveri. Tv-serien är riktigt spännande och känns väldigt aktuell. Spana in den här

5. Sex and The City

Det här är en klassiker du inte får missa. Humorn är fantastisk, och du kan säkert relatera! Modet är ett stort plus, för att inte tala om de starka kvinnorna och den härliga vänskapen! Här kan du se alla säsonger.

6. Succession

Maktspel, politik och trassliga familjedraman – plus rikedom på det. Ett recept för en framgångsrik och spännande tv-serie. Den heter Succession och du kan se alla avsnitt här.

7. Entourage 

Sköna gänget som lever livet i Hollywood tack vare huvudkaraktären och filmstjärnan Vincent Chase. Tjejer, fester, drama och ett allmänt lyxliv gör den här serien till en riktig feelgood film. Se alla avsnitt här

8. Castle Rock 

Castle Rock, med bland annat Bill Skarsgård är en psykologisk skräckserie som utspelar sig i Stephen Kings multiversum. Här möts mytologin och de närgångna personporträtten i Kings mest älskade verk och väver ihop en episk berättelse om mörker och ljus. Pyrfärsk serie, så häng med från början. Här ser du avsnitten gratis

9. Who is America 

Det bjuds på skrattfest när komikern Sacha Baron Cohen är tillbaka med en ny serie för första gången på över ett årtionde. I sju avsnitt utforskar Baron Cohen de olikartade individerna som befolkar den unika nationen när han experimenterar i den lekplats som är USA 2018. Här ser du serien

---

Alla serier och flera till kan du se här – första månaden är helt gratis. Det finns ett grymt stort utbud av både filmer och tv-serier, så du har mycket att välja mellan.

HBO
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nu har Euphoria premiär – producenten bakom nya serien är Drake

14 Jun 2019, 14:29

Allt om Big Little Lies säsong 2 – och recap av första säsongen

7 Jun 2019, 09:26
Som om det inte var nog med stjärnor i rollistan gör även Meryl Streep entré i andra säsongen av den hyllade serien. Vi kan knappt bärga oss! Här är allt du behöver veta inför säsong två av Big Little Lies.

Nu kommer säsong 3 av The Handmaid’s Tale – därför är serien mer aktuell än någonsin

4 Jun 2019, 17:28
Den 6 juni kommer äntligen den tredje säsongen av The Handmaid's Tale till HBO Nordic och i en tid då kvinnors rättigheter inskränks känns serien mer aktuell än någonsin.

Svenskregisserade Chernobyl gör succé – se serien om katastrofen här

22 Maj 2019, 18:08
Den nya dramaserien om kärnkraftsolyckan i Tjernobyl har hyllats av kritikerna – och vetskapen om att det hänt på riktigt gör serien om möjligt än mer skrämmande att titta på.

Här är allt vi vet om Game of Thrones: The Last Watch

22 Maj 2019, 18:08
Game of Thrones avslut lämnar ett stort tomrum i serievärlden. För dig med separationsångest kommer nu en dokumentärfilm där vi får följa med bakom kulisserna.

8 sjukt spännande serier – som är baserade på sanna historier

8 Maj 2019, 14:59
Klappar ditt hjärta också lite extra för serier och filmer med taglinen "Based on a true story"? Här har vi listat 8 riktigt fascinerande serier som är baserade på verkliga händelser.