Kärlekspar som tittar på tv
Hitta en ny favoritserie som ni kan följa i höst!

7 serier som passar bra att se tillsammans med din partner

Det finns serier man gärna tittar på själv, men en del gör sig helt enkelt bäst när man har någon att diskutera allt som händer med. Dessutom är det mysigt att välja en ny serie att följa tillsammans!


Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks.

1. Castle Rock

Castle Rock beskrivs som en psykologisk skräckserie och är baserad på Stephen Kings berättelser. Och en skräckis kan man ju inte titta på ensam?! Registrera ett konto hos HBO Nordic för att se serien gratis i en månad.

2. The Night Of

The Night Of handlar om en ung kille som vaknar upp bredvid en mördad tjej, utan att ha något minne av vad som hänt under natten. Han blir misstänkt för mordet och vi får följa mordutredningen ur flera olika vinklar. En serie som du behöver diskutera med någon!

3. The Handmaid's Tale

I ett totalitärt framtidssamhälle blir de få kvinnor som fortfarande är fertila intvingade i ett sexuellt slaveri för att befolka världen. The Handmaid's Tale visar hur ett extremt patriarkalt samhälle kan se ut och är en aktuell och viktig serie att se – framförallt för män! Här kan du se serien.

4. Parks and Recreation

Den här mysiga komediserien är en "mockumentary" om livet på parkförvaltningen i en liten stad i Indiana. Man kan inte annat än älska de smågalna karaktärerna! Alla säsonger finns att se hos HBO Nordic.

5. Westworld

Westworld är ingen serie man slökollar på utan kräver fokus för att hänga med i handlingen. Att den handlar om artificiell intelligens och robotar som börjar agera efter egen vilja väcker även många funderingar som man gärna delar med någon. Hos HBO Nordic kan du se serien och signar du upp dig nu får du en gratismånad.

6. Big Little Lies

Den här serien inleds med ett mord – där vi inte får veta vem offret är. Istället får vi följa händelserna som leder fram till mordet. Som upplagt för spännande gissningslekar alltså, och det blir såklart mycket roligare tillsammans med din partner! Här ser du serien.

7. American Crime

Den här serien handlar om ett mord där fyra misstänkta grips som stämmer in på profilen. Historien är dock långt mer komplicerad än så och detta är inte bara ett kriminaldrama utan tar upp viktiga ämnen som klass, ras och kön. Det är en sådan serie du behöver prata ut om. Den finns att se hos HBO Nordic.

Du kan se dessa och många fler serier och filmer hos HBO Nordic. Signa upp dig här och få en gratismånad.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nu har Euphoria premiär – producenten bakom nya serien är Drake

14 Jun 2019, 14:29

Allt om Big Little Lies säsong 2 – och recap av första säsongen

7 Jun 2019, 09:26
Som om det inte var nog med stjärnor i rollistan gör även Meryl Streep entré i andra säsongen av den hyllade serien. Vi kan knappt bärga oss! Här är allt du behöver veta inför säsong två av Big Little Lies.

Nu kommer säsong 3 av The Handmaid’s Tale – därför är serien mer aktuell än någonsin

4 Jun 2019, 17:28
Den 6 juni kommer äntligen den tredje säsongen av The Handmaid's Tale till HBO Nordic och i en tid då kvinnors rättigheter inskränks känns serien mer aktuell än någonsin.

Svenskregisserade Chernobyl gör succé – se serien om katastrofen här

22 Maj 2019, 18:08
Den nya dramaserien om kärnkraftsolyckan i Tjernobyl har hyllats av kritikerna – och vetskapen om att det hänt på riktigt gör serien om möjligt än mer skrämmande att titta på.

Här är allt vi vet om Game of Thrones: The Last Watch

22 Maj 2019, 18:08
Game of Thrones avslut lämnar ett stort tomrum i serievärlden. För dig med separationsångest kommer nu en dokumentärfilm där vi får följa med bakom kulisserna.

8 sjukt spännande serier – som är baserade på sanna historier

8 Maj 2019, 14:59
Klappar ditt hjärta också lite extra för serier och filmer med taglinen "Based on a true story"? Här har vi listat 8 riktigt fascinerande serier som är baserade på verkliga händelser.