Kärlekspar som tittar på tv
Hitta en ny favoritserie som ni kan följa i höst!

7 serier som passar bra att se tillsammans med din partner

Det finns serier man gärna tittar på själv, men en del gör sig helt enkelt bäst när man har någon att diskutera allt som händer med. Dessutom är det mysigt att välja en ny serie att följa tillsammans!


Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks.

1. Castle Rock

Castle Rock beskrivs som en psykologisk skräckserie och är baserad på Stephen Kings berättelser. Och en skräckis kan man ju inte titta på ensam?! Registrera ett konto hos HBO Nordic för att se serien gratis i en månad.

2. The Night Of

The Night Of handlar om en ung kille som vaknar upp bredvid en mördad tjej, utan att ha något minne av vad som hänt under natten. Han blir misstänkt för mordet och vi får följa mordutredningen ur flera olika vinklar. En serie som du behöver diskutera med någon!

3. The Handmaid's Tale

I ett totalitärt framtidssamhälle blir de få kvinnor som fortfarande är fertila intvingade i ett sexuellt slaveri för att befolka världen. The Handmaid's Tale visar hur ett extremt patriarkalt samhälle kan se ut och är en aktuell och viktig serie att se – framförallt för män! Här kan du se serien.

4. Parks and Recreation

Den här mysiga komediserien är en "mockumentary" om livet på parkförvaltningen i en liten stad i Indiana. Man kan inte annat än älska de smågalna karaktärerna! Alla säsonger finns att se hos HBO Nordic.

5. Westworld

Westworld är ingen serie man slökollar på utan kräver fokus för att hänga med i handlingen. Att den handlar om artificiell intelligens och robotar som börjar agera efter egen vilja väcker även många funderingar som man gärna delar med någon. Hos HBO Nordic kan du se serien och signar du upp dig nu får du en gratismånad.

6. Big Little Lies

Den här serien inleds med ett mord – där vi inte får veta vem offret är. Istället får vi följa händelserna som leder fram till mordet. Som upplagt för spännande gissningslekar alltså, och det blir såklart mycket roligare tillsammans med din partner! Här ser du serien.

7. American Crime

Den här serien handlar om ett mord där fyra misstänkta grips som stämmer in på profilen. Historien är dock långt mer komplicerad än så och detta är inte bara ett kriminaldrama utan tar upp viktiga ämnen som klass, ras och kön. Det är en sådan serie du behöver prata ut om. Den finns att se hos HBO Nordic.

Du kan se dessa och många fler serier och filmer hos HBO Nordic. Signa upp dig här och få en gratismånad.

/
Senaste nytt

7 serier som har en riktigt stor filmstjärna i huvudrollen

7 Sep 2018, 11:17

6 serier du måste se om du älskar sci-fi och fantasy

5 Sep 2018, 17:35
Älskar du serier med element av övernaturlighet, som utspelar sig i en magisk värld eller kanske i rymden? Då ska du spana in den här listan.

Här är 9 serier som har chans att vinna en Emmy

3 Sep 2018, 13:35
Letar du efter en riktigt bra serie att börja följa? Ett bra sätt är att kolla på vilka serier som vinner priser. Här är nio serier som är nominerade till Emmy Awards 2018 – tv-världens motsvarighet till Oscarsgalan.

Här är 7 romantiska serier – för dig som älskar kärlek

30 Aug 2018, 15:09
Kärlek är det bästa som finns. Vi har listat 7 serier där romantiken står i centrum. Hur mysigt som helst att krypa ner i soffan och försvinna in helt i kärlekens alla tvister.

7 personer från The Office - som finns på alla jobb

30 Aug 2018, 11:53
Identifierar du dig själv med personen som alltid är trött? Och vem på jobbet är egentligen den socialt inkompetente. Läs texten och se om du kommer på det.

Här är 6 serier med män – som vi älskar att hata

28 Aug 2018, 12:00
Våldsamma, kriminella män är minst sagt obehagligt. Men när du ser dem från soffan är faran högst hanterbar. Och hur mycket älskar vi inte att hata dem? Vi har listat 6 serier med dessa män som du inte får missa i höst.