Onsdag 17 Aug
Stockholm

Här är 6 serier med män – som vi älskar att hata

En mans ansikte, en folksamling
Vi har listat 6 serier med manliga huvudroller – som vi älskar att hata. Foto:

Våldsamma, kriminella män är minst sagt obehagligt. Men när du ser dem från soffan är faran högst hanterbar. Och hur mycket älskar vi inte att hata dem? Vi har listat 6 serier med dessa män som du inte får missa i höst.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks. 

Alla dessa serier har en gemensam nämnare, huvudrollerna handlar om kriminella, vårdslösa och i vissa fall psykopatiska män. Nu kan vi se dem på håll, utan att dölja vad vi känner för dem. 

1. Power

Denna serie utspelar sig i New York och handlar om James "Ghost" som har allt. En vacker fru, fin lägenhet och stadens hetaste nattklubb. Hans plan är att bygga upp ett imperium. En dag springer han in i sin ungdomskärlek och allt vänds upp och ned. 

Han är ledare för stadens mest lukrativa drognätverk, kvinnan från förr har som jobb att hitta denna "Ghost", men har ingen aning om att det är han. Här kan du se säsong 1 till 5 hos HBO Nordic.

2. Ray Donovan

Ray bor i Los Angeles och jobbar för den kända advokatfirman Goldman/Dexler tillsammans med två starka kvinnliga kollegor. Han är framgångsrik och allt går precis som han vill. 

Tills en dag när han får veta att hans hämndlystne far återvänt till staden efter 20 år i fängelse. Han vill ha pengar, ett nytt liv och få tillbaka sin plats som familjens överhuvud. Ray är en kall man, som vi helt enkelt älskar att hata. Serien kan du se här!

3. Hap and Leonard

En mörk komedi om två bästa vänner, Hap Collins, en kille från Texas som är svag för kvinnor från söder. Samt Leonard Pine, en homosexuell man från Vietnam med hett humör. En dak dyker Haps fru upp med ett erbjudande de helt enkelt inte kan tacka nej till. Två excentriska, dumdristiga karaktärer. Säsong 1 till 3 finns nu att se hos HBO Nordic.

4. Billions 

En väldigt populär serie, ett modernt drama som utspelar sig i New York och handlar om förmögenhet, inflytande och korruption. Detta personifieras av två mycket ambitiösa motsatser. 

Chuck Rhoades (Oscarsnominerade, Golden Globe-vinnande Paul Giamatti) som är en målmedveten åklagare. Samt den beräknande miljardären Bobby ”Axe” Axelrod (Emmy och Golden Globe-vinnaren Damian Lewis). Läs om, och se säsong 1 och 2 här.

5. The Deuce

Legalisering och framväxt av porrbranschen på New Yorks Times Square från tidigt 70-tal. Den beskriver den kaotiska världen till det som var tänkt bli en miljardindustri. I rollerna får vi följa James Franco och Gary Carrs hänsynslösa beteenden. Serien finns att se hos HBO Nordic.

6. Dexter

En blodig serie som handlar om Dexter, som bär på en traumatisk hemlighet. När han är 4 år blir han föräldralös och adopteras av en polis som känner igen hans mordiska tendenser. Där vägleds han att kanalisera sin passion för att dissekera människor genom att han får mörda vidriga gärningsmän. Det finns hela 8 säsonger ute att sträckkolla nu under hösten.

Alla serier hos HBO Nordic kan du se här – första månaden är helt gratis. Det finns ett grymt stort utbud av både filmer och tv-serier, så du har mycket att välja mellan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.