Pam, Michael scott och Dwight från tv-serien The Office
Vilken karaktär är du i The Office?

7 personer från The Office - som finns på alla jobb

Identifierar du dig själv med personen som alltid är trött? Och vem på jobbet är egentligen den socialt inkompetente. Läs texten och se om du kommer på det.


Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks. 

1. Den socialt inkompetenta 

Personen som man undrar hur hen fick jobbet från allra första början. Många gånger har man undrat hur den där arbetsintervjun egentligen gick till. 

Serien går på HBO Nordic. Just nu får du en gratis-månad där

2. Den trötte

Det finns alltid någon på jobbet som egentligen inte vill vara där, och visar det väldigt tydligt i form av gäspande eller tydlig brist på engagemang. Att jobba över eller ta en AW finns inte i den här personens värld. 

3. Den otroligt konstiga 

Vi alla har en person på jobbet som har väldigt speciella saker för sig. Dwight i The Office tar med sig svärd och djur som ska slaktas på kontoret - möjligtvis är det inte så extremt på ditt jobb, men någon konstig maträtt och annorlunda samtalsämnen har man ju delat med den här personen. 

4. Den som alltid pratar 

När den här personen sätter igång blir det omöjligt att arbeta. Och hen fattar ALDRIG vinken om att samtalsämnet är slut. 

5. Den korkade 

Även här undrar man hur personen i fråga har fått jobbet, och man hoppas innerligt att man inte behöver göra projekt med personen i fråga. Att hen gör saker i tid, det är också alldeles för mycket begärt. 

Serien finns på HBO Nordic - upplev Kevins charm gratis här

6. Den tråkiga 

Den tråkiga är personen som man i allt i hela världen inte vill äta lunch med själv. Du har säkert vänt en och två gånger till fikarummet om hen stått där själv. 

7. Den som gör dig glad 

Trots många konstiga, jobbiga och tråkiga människor på jobbet finns det alltid någon som gör dig glad. Någon som får dig att traska till jobbet och känna glädje även vid mörka dagar. 

Om du har läst ända hit har du med all sannolikhet tittat på The Office tidigare. Om du vill göra det igen så finns serien på HBO Nordic. Registrera dig här så får du en gratis månad

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nu har Euphoria premiär – producenten bakom nya serien är Drake

14 Jun 2019, 14:29

Allt om Big Little Lies säsong 2 – och recap av första säsongen

7 Jun 2019, 09:26
Som om det inte var nog med stjärnor i rollistan gör även Meryl Streep entré i andra säsongen av den hyllade serien. Vi kan knappt bärga oss! Här är allt du behöver veta inför säsong två av Big Little Lies.

Nu kommer säsong 3 av The Handmaid’s Tale – därför är serien mer aktuell än någonsin

4 Jun 2019, 17:28
Den 6 juni kommer äntligen den tredje säsongen av The Handmaid's Tale till HBO Nordic och i en tid då kvinnors rättigheter inskränks känns serien mer aktuell än någonsin.

Svenskregisserade Chernobyl gör succé – se serien om katastrofen här

22 Maj 2019, 18:08
Den nya dramaserien om kärnkraftsolyckan i Tjernobyl har hyllats av kritikerna – och vetskapen om att det hänt på riktigt gör serien om möjligt än mer skrämmande att titta på.

Här är allt vi vet om Game of Thrones: The Last Watch

22 Maj 2019, 18:08
Game of Thrones avslut lämnar ett stort tomrum i serievärlden. För dig med separationsångest kommer nu en dokumentärfilm där vi får följa med bakom kulisserna.

8 sjukt spännande serier – som är baserade på sanna historier

8 Maj 2019, 14:59
Klappar ditt hjärta också lite extra för serier och filmer med taglinen "Based on a true story"? Här har vi listat 8 riktigt fascinerande serier som är baserade på verkliga händelser.