Stockholm

7 serier som har en riktigt stor filmstjärna i huvudrollen

Blond tjej. Gäng som ler. Man kollar bort
Har du sett alla dessa serier med skådespelarna vi alla känner igen?.

Letar du efter en ny serie till hösten? Vi har listat 7 som alla har en filmstjärna i huvudrollen. Visst gör det att man blir extra sugen på att kolla.


I ett vimmel av serier vill man hitta de bästa att streck-kolla nu i höst. Och visst blir man extra nyfiken att se dem med grymma skådespelare i huvudrollen. 

1. True Detective

I denna serie ä det Matthew McConaughey som är den stora stjärnan. Han vann en Oskar som bästa manliga huvudroll i filmen Dallas Buyers Club, och visst är han helt grym i sin roll även här.

En brottsdramaserie där man får följa med under polisernas intensiva utredningarna. I säsong 1 får vi följa två poliser spelade av Matthew McConaughey och Woody Harrelson som är på jakt efter en seriemördare, och samtidigt varandras raka motsatser. Här finns den att se!

2. Big Little Lies

Reese Witherspoon som vann bästa kvinnliga huvudroll i filmen Walk the Line. Samt Nicole Kidman som vann samma pris i filmen Timmarna. Båda har många fler strålande roller bakom sig och därmed kan man minst sagt kalla dem för filmstjärnor. 

Denna HBO-dramaserien är en historia med svart humor om tre mödrar från norra Kalifornien vars till synes perfekta liv halkar in på fel spår, och allt slutar med mord. Den innehåller mycket kärlek, och vad som kan hända om den är för stark. Se säsong 1 här!

3. Billions

I Billons har vi Damian Lewis samt Paul Giamatti som huvudroller vilka båda kan klassas som filmstjärnor. 

Om du är mer intresserad av ekonomisk brottslighet borde du spana in serien Billions, som utspelar sig i New Yorks finansvärld. Vi följer maktspelet mellan den federala åklagaren Chuck Rhoades och hedgefond-miljardären Bobby Axelrod. Se Billions hos HBO Nordic – registrera dig här för en gratismånad.

4. Mildred Pierce

I denna serie ser vi Kate Winslet i huvudrollen som fick en Oskar efter sin roll i The Reader, efter det har hon klättrat i karriären. Här får vi följa ett drama i fem delar och är ett närgånget porträtt av en självständig kvinna under depressionen på 1930-talet som nyligen skilt sig. 

Nu kämpar hon för att skapa ett nytt liv för sig själv och för sina barn. Vi får följa hennes gränslösa kärlek till sin krävande dotter Veda och hennes komplicerade förhållande till de oföretagsamma männen i hennes liv. Börja kolla direkt hos HBO Nordic här.

5. Kidding

Här ser vi Jim Carrey i huvudrollen, som vann Golden Globe Awards efter filmen The Truman Show. Han har många storfilmer på nacken och är verkligen en erkänd skådespelare. 

I serien Kidding får vi följa Jeff, en ikond inom barnprogrammens värld och en förebild för USA:s unga sinnen. Men när han ställs inför familjeproblem vet han plötsligt inte hur han ska hantera dem. Den finns att se här!

6. The Office

Steve Carell gör ett otroligt jobb som mannen som så hett vill bli omtyckt att han fullkomligt avskräcker alla i sin närhet med ett dumt upptåg efter ett annat. Han har under sin karriär både vunnit en Golden Globe samt varit nominerad till en Emmy Award. 

The Office baseras på den populära brittiska komediserien med samma namn, och utspelar sig på och kring pappersföretaget Dunder Mifflin i Scranton i Pennsylvania. Här finns dela sex säsonger att se redan idag.

7. Angels in America

Här spelar Meryl Streep huvudrollen, hon har vunnit hela åtta Golden Globe Awards. Denna serie utforskar ämnen som politik, moral och jakten på hopp som utspelar sig i New York under 1980-talet. 

Angels in America spänner över ytterligheter som komedi och tragedi, kärlek och svek och liv och död under resan genom det förtvivlans och hoppets landskap som definierar USA vid slutet av det tjugonde århundradet. Serien finns att se här.

Alla serier finns att se hos HBO Nordic. När du signar upp dig här får du en gratismånad.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.