Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

Älskade du The Vampire Diaries? Då måste du se nya serien Legacies

Tv-serien Legacies på HBO Nordic

Legacies är den senaste vampyrserien på HBO Nordic.

Seriekollen | 29/10/2018 16:20

Sörjde du när The Vampire Diaries tog slut? Då har vi väldigt goda nyheter – nu har nämligen en spin-off på serien premiär.

Vi var många som slaviskt följde de heta vampyrbröderna som blev kära i samma tjej i The Vampire Diaries. Efter åtta säsonger avslutades serien 2017, men det betyder inte att vi måste säga farväl till vampyrer, varulvar och häxor. Nu har nämligen spin-off-serien Legacies premiär på HBO Nordic. Men även om du inte sett The Vampire Diaries går det lika bra att hänga med i Legacies ändå.

I serien får vi följa eleverna på The Salvatore School for the Young and Gifted. Utåt sett är det en skola för rika ungdomar med problem, men egentligen är det en skola där ungdomar får lära sig att kontrollera sina övernaturliga krafter.

Legacies HBO Nordic
Både Legacies och alla säsonger av The Vampire Diaries kan du streama på HBO Nordic här.

Huvudperson i serien är Hope Mikaelson. Hon är dotter till Klaus Mikaelson; en av de mäktigaste och ondaste vampyrerna någonsin. Hope är en tribrid, vilket betyder att hon härstammar från både vampyrer, varulvar och häxor. 

Precis som The Vampire Diaries är serien fylld med passion, kärlek och dramatik. Vi får följa eleverna på skolan när de kämpar med sina krafter och med relationerna till varandra. Vi kommer även få se flera av de gamla karaktärerna dyka upp i serien. 

Du kan se Legacies och alla säsonger av The Vampire Diaries hos HBO Nordic här. När du signar upp dig får du även en gratis månad av serietittande!

Advertisement