Tv-serien Legacies på HBO Nordic
Legacies är den senaste vampyrserien på HBO Nordic.

Älskade du The Vampire Diaries? Då måste du se nya serien Legacies

Sörjde du när The Vampire Diaries tog slut? Då har vi väldigt goda nyheter – nu har nämligen en spin-off på serien premiär.


Vi var många som slaviskt följde de heta vampyrbröderna som blev kära i samma tjej i The Vampire Diaries. Efter åtta säsonger avslutades serien 2017, men det betyder inte att vi måste säga farväl till vampyrer, varulvar och häxor. Nu har nämligen spin-off-serien Legacies premiär på HBO Nordic. Men även om du inte sett The Vampire Diaries går det lika bra att hänga med i Legacies ändå.

I serien får vi följa eleverna på The Salvatore School for the Young and Gifted. Utåt sett är det en skola för rika ungdomar med problem, men egentligen är det en skola där ungdomar får lära sig att kontrollera sina övernaturliga krafter.

Både Legacies och alla säsonger av The Vampire Diaries kan du streama på HBO Nordic här.

Huvudperson i serien är Hope Mikaelson. Hon är dotter till Klaus Mikaelson; en av de mäktigaste och ondaste vampyrerna någonsin. Hope är en tribrid, vilket betyder att hon härstammar från både vampyrer, varulvar och häxor. 

Precis som The Vampire Diaries är serien fylld med passion, kärlek och dramatik. Vi får följa eleverna på skolan när de kämpar med sina krafter och med relationerna till varandra. Vi kommer även få se flera av de gamla karaktärerna dyka upp i serien. 

Du kan se Legacies och alla säsonger av The Vampire Diaries hos HBO Nordic här. När du signar upp dig får du även en gratis månad av serietittande!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nu har Euphoria premiär – producenten bakom nya serien är Drake

14 Jun 2019, 14:29

Allt om Big Little Lies säsong 2 – och recap av första säsongen

7 Jun 2019, 09:26
Som om det inte var nog med stjärnor i rollistan gör även Meryl Streep entré i andra säsongen av den hyllade serien. Vi kan knappt bärga oss! Här är allt du behöver veta inför säsong två av Big Little Lies.

Nu kommer säsong 3 av The Handmaid’s Tale – därför är serien mer aktuell än någonsin

4 Jun 2019, 17:28
Den 6 juni kommer äntligen den tredje säsongen av The Handmaid's Tale till HBO Nordic och i en tid då kvinnors rättigheter inskränks känns serien mer aktuell än någonsin.

Svenskregisserade Chernobyl gör succé – se serien om katastrofen här

22 Maj 2019, 18:08
Den nya dramaserien om kärnkraftsolyckan i Tjernobyl har hyllats av kritikerna – och vetskapen om att det hänt på riktigt gör serien om möjligt än mer skrämmande att titta på.

Här är allt vi vet om Game of Thrones: The Last Watch

22 Maj 2019, 18:08
Game of Thrones avslut lämnar ett stort tomrum i serievärlden. För dig med separationsångest kommer nu en dokumentärfilm där vi får följa med bakom kulisserna.

8 sjukt spännande serier – som är baserade på sanna historier

8 Maj 2019, 14:59
Klappar ditt hjärta också lite extra för serier och filmer med taglinen "Based on a true story"? Här har vi listat 8 riktigt fascinerande serier som är baserade på verkliga händelser.