ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

Här är vårens hetaste serier – som du inte vill missa 

- 11/03/2019, 10:30 -
True Detective, SMILF, Black Monday

Bland annat spelar Mahershala Ali huvudrollen i nya säsongen av True Detective.

Letar du efter en ny serie att börja följa? Här hittar du serierna att hålla koll på i vår – både nyheter och gamla favoriter som kommer tillbaka.

Till exempel släpps en ny dokumentärserie, The Case Against Adnan Syed, som handlar om det intressanta mordfallet som granskades i podcasten Serial – på tiden tycker vi! Nedan hittar du sju serier vi kommer fastna framför i vår. 

Alla finns att se hos HBO Nordic – signa upp dig här för en månads gratis serietittande. 

1. True Detective

Den hyllade kriminalserien är tillbaka med säsong tre – ett helt nytt fall och en ny skådespelarensemble med Oscarsvinnaren Mahershala Ali i huvudrollen. Säsongen handlar om ett fall med bortrövade och mördade barn i en småstad på Ozarkplatån, Arkansas.  

Du kan spana in den spännande kriminalserien här.

2. The Case Against Adnan Syed

Nu kommer en dokumentärserie baserad på fallet som blev känt genom den superpopulära podcasten Serial. 1999 dömdes high school-studenten Adnan Syed för mord på sin ex-flickvän, Hae Min Lee

Syed har hela tiden nekat till brottet och i dokumentären får vi följa händelserna kring fallet och lära känna människorna runt omkring. Serien finns nu att se här.

3. Game of Thrones

I april kommer äntligen den åttonde – och sista – säsongen av älskade fantasyserien Game of Thrones! Du ser den på HBO Nordic. Där kan du även se de tidigare säsongerna samt peppa inför säsong åtta med House Recaps och Character Recaps; sammanfattande specialavsnitt med extramaterial och intervjuer. 

4. Billions

Den federala åklagaren Chuck Rhoades får tips om ett insiderbrott med kopplingar till hedgefondmiljardären Bobby Axelrods bolag. Snart är de båda indragna i en intensiv maktkamp i New Yorks finansvärld, där det gäller att hela tiden ligga steget före den andre. 

Den fjärde säsongen har premiär 18 mars och du kan spana in den här.

5. Black Monday

Den här galna komediserien handlar om den stora börskraschen på Wall Street 1987 och den grupp av outsiders som (enligt serien) råkade orsaka den. Se serien hos HBO Nordic.

6. Knightfall

Knightfall utspelar sig under slutet av 1200-talet, på tempelriddarnas tid. Orden är på väg mot sitt fall och vi får följa dem i jakten på den heliga Graal, som gått förlorad efter staden Akkos fall. Det historiska dramat hittar du här.

7. SMILF

Den här serien handlar om Bridgette, en ung singelmamma i Boston som försöker balansera familjeliv, dejting och jobb. Serien är både sjukt rolig samtidigt som den ger en osminkad bild av livet som ensamstående mamma med låg inkomst.

Dessa och många fler serier hittar du hos HBO Nordic. Medlemskapet kostar 99 kronor i månaden och när du registrerar dig får du en månad gratis.

Advertisement