Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

Pretty Little Liars får en spinoff - nu har nya serien premiär

- 25/03/2019, 10:34 -
Tjejer står och pratar i balkläder. Unga personer på föreläsning.

Hur mycket vet du om Pretty Little Liars: The Perfectionists?

I spinoffen Pretty Little Liars: The Perfectionists återvänder flera av de gamla huvudkaraktärerna. Här är allt du vill veta om det mystiska dramat som nu finns att se hos HBO Nordic.

Är du en av dem som älskade Pretty Little Liars? Nu har I. Marlene King producerat en ny serie i samma anda. Även den nya serien, Pretty Little Liars: The Perfectionists, är baserad på böckerna skrivna av Sara Shepard.

Spana in den nya serien här!

Allt du vill veta om Pretty Little Liars: The Perfectionists

Här får vi följa tjejerna från Beacon Heights, som på ytan verkar vara en stad där allt är perfekt. Det är just denna perfektionist-hysteri som leder till stadens första mord. Tjejerna har alla blivit lurade av samma kille. De skämtar därför om hur de gör upp en plan för att mörda honom. 

Efter att de skämtat om mordet hittas han mördad, exakt på det sättet de planerat. Bakom den perfekta ytan döljer sig hemligheter som plötsligt börjar komma fram, vilket leder till lögner och behov av alibi. 

Serien finns att se hos HBO Nordic - signa upp här så får du en gratis månad av serietittande. 

Pretty Little Liars gick i sju säsonger och lämnade många fans förkrossade när den var slut. Som tur är får vi följa Alison (Sasha Pieterse) och Mona (Janel Parrish), som är med i originalserien.

Här kan du både se spinoffen och alla säsonger av originalserien. 

En av de nya personerna som vi kommer få följa i serien är Sofia Carson. Hon är tidigare känd som skådespelerska och sångerska. 

På de medverkandes sociala medier får vi se bilder från inspelningarna, här från Sofia Carson som spelar Ava i serien. Hennes karaktär beskrivs som en vacker, trendsättande bloggare och programmerare. 

View this post on Instagram

pretty little perfectionists @prettylittleliars

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson) on

Pretty Little Liars: The Perfectionists och många fler serier och filmer hittar du hos HBO NordicTjänsten kostar 99 kronor i månaden och när du registrerar dig får du en månad gratis.


Advertisement