Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

7 serier att börja följa – när du väntar på nästa Game of Thrones-avsnitt

- 22/04/2019, 09:00 -
Vikings och Game of Thrones från HBO Nordic

Hitta en ny serie att sträckkolla på!

Succéserien Game of Thrones lider mot sitt slut och kommer självklart lämna ett tomrum hos alla som slaviskt följt de åtta säsongerna. Därför har vi listat sju riktigt bra serier i samma stuk!

Oavsett om det är fantasymiljön eller de spännande intrigerna som fängslat dig hoppas vi att du kan hitta en ny favoritserie i den här listan.

Alla serierna finns att se hos HBO Nordic. Signa upp dig här så får du testa en gratis månad. Där kan du såklart även se alla säsonger of Game of Thrones – plus extramaterial!

1. Vikings

Vikings

Vikings handlar om vikingen Ragnar Lodbrok och hans plundringståg. Precis som i Game of Thrones är här gott om strider, intriger och maktkamper, och även om Vikings utspelar sig under medeltiden finns många likheter med Game of Thrones fantasyvärld. 

Här kan du titta på Vikings.

2. Outlander

Outlander

Efter andra världskrigets slut är Claire Randall på smekmånad med sin man. När hon besöker en uråldrig stencirkel kastas hon tillbaka i tiden, till 1700-talets Skottland. Hon hamnar mitt bland högländarnas strider och förälskar sig även i en annan man, vilket självklart ställer till problem. Du kan spana in serien här – du har tre spännande säsonger framför dig. 

3. Knightfall

Knightfall

Mot slutet av 1200-talet är tempelriddarorden på nedgång och den heliga Graal har gått förlorad efter staden Akkos fall. Men deras ledares mystiska död ger en ledtråd till var den kan finnas och vi får följa jakten på den mytomspunna Kristi bägare. 

Se den actionfyllda serien här.

4. Westworld

Westworld

Precis som GoT är Westworld en otroligt välgjord och genomtänkt serie. Till nöjesparken Westworld, befolkad av androider (robotar), kommer människor för att kunna leva ut alla sina fantasier – utan konsekvenser. 

Men vad händer när androiderna långsamt inser att de är fångar i parken och börjar avvika från sin programmering? Titta på båda säsongerna av Westworld här – 30 dagar gratis.

5. Succession

Succession

Om du älskar maktspelen och familjeintrigerna i Game of Thrones kommer du få massor av den varan i Succession, men i en modern miljö. Serien handlar om mediemogulen Logan Roy och hans dysfunktionella familj, som kämpar om vem som ska ta över det globala mediehuset. Läs mer och spana in serien nu.

Här får du en gratis månad av serietittande!

6. Britannia

Britannia

Det är år 43 e. Kr. och den romerska armén återvänder för att invadera kelternas Britannia – ett land där mäktiga druider och krigare bor. 

Precis som i Game of Thrones bjuds det på våldsamma strider, maktkamper, sex och magi. Du kan se fantasyserien hos HBO Nordic här.

7. The Walking Dead

The Walking Dead

Den här hyllade serien handlar om Rick, som vaknar upp ur en koma och inser att världen har ödelagts av en zombie-epidemi. Han hittar en grupp människor som klarat sig och vi får följa deras kamp för överlevnad. 

Gillar du denna serie har du åtta säsonger, plus serien Fear the Walking Dead som utspelar sig i samma värld, att se fram emot! Du hittar alla avsnitt här.

Alla dessa och många fler serier och filmer hittar du hos HBO NordicTjänsten kostar 99 kronor i månaden och när du registrerar dig får du en månad gratis.

Advertisement