Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

Här är serien du borde se härnäst – baserat på din favoritserie

- 01/05/2019, 08:00 -
Tips på vilken tv-serie du borde se här näst.

Hitta din nya favorit.

Det är inte lätt att navigera i seriedjungeln. Här tipsar vi om vilken serie du borde börja kolla på – baserat på dina tidigare favoriter!

Har du sett alla avsnitt av din favoritserie? Hitta en riktigt bra ersättare i den här listan!

Älskade du Girls? Se Insecure

Girls och Insecure

Serien Insecure följer vännerna Issa och Molly som bor i Los Angeles och kämpar med att balansera jobbet och privatlivet. En sjukt rolig serie som precis som Girls har hög igenkänningsfaktor. Den finns nu att se här.

Älskade du Entourage? Se Ballers

Entourage och Ballers

Los Angeles är utbytt mot Miami och istället för Hollywoodlivet är det världen kring amerikansk fotboll på proffsnivå vi får följa. Annars känner vi igen många av ingredienserna i Entourage och har du saknat serien kommer Ballers definitivt att fylla tomrummet! Läs mer och se den hos HBO Nordic.

Älskade du The Wire? Se True Detective

The Wire och True Detective

Med 9,3 i betyg på IMDb är The Wire en av de mest hyllade kriminalserierna genom tiderna – och har du missat den är den ett måste. 

Har du sett den borde du ge dig på True Detective, en annan kritikerrosad kriminalserie där vi i varje säsong får följa ett nytt mordfall på en ny plats. 

Du kan se båda serierna här. 

Älskade du The Handmaid's Tale? Se Killing Eve

The Handmaid's Tale och Killing Eve

Gillar du också serier med kvinnor i huvudrollerna? I prisvinnande Killing Eve blir spionen Eve och yrkesmördaren Villanelle besatta av varandra och en vild jakt tar sin början. Thriller-dramaserien är både fartfylld, blodig och humoristisk. 

Säsong två har premiär 28 april – här kan du hitta du serien.

Älskade du Twin Peaks? Se Fargo

Twin Peaks och Fargo

Kultserien Twin Peaks gjorde succé på 90-talet och återuppstod även 2017 med en ny säsong. Fargo har hyllats av kritiker och har likt Twin Peaks en speciell, suggestiv stämning där mycket sker under ytan.

I Fargo försöker två poliser lösa en serie mord i Minnesota. Precis som i Twin Peaks innehåller den småstadsliv som på ytan verkar idylliskt, märkliga karaktärer och svart humor. Hos HBO Nordic kan du se både Fargo och Twin Peaks.

Älskade du The Sopranos? Se Billions

The Sopranos och Billions

I Billions får vi följa den federale åklagaren i New York, Chuck Rhoades, som försöker sätta dit hedgefondsvd:n Bobby Axelrod för insidertrading. Det blir ett intensivt maktspel där det gäller att ligga steget före den andra. 

Samtidigt får vi följa deras respektive familjedraman – att Rhoades fru Wendy arbetar åt Axelrod som psykolog ställer till exempel till en del problem. Spana in serien här!

Signa upp här och få en månads gratis serietittande hos HBO Nordic.

Älskade du Game of Thrones? Se Vikings

Game of Thrones och Vikings

Game of Thrones-eran är snart över och kanske behöver du en serie att fylla tomrummet med. Vikings utspelar sig, som namnet avslöjar, under vikingatiden och handlar om vikingen Ragnar Lodbrokes plundringståg. Serien är fylld av intriger och strider – precis som GoT. Du kan se Vikings hos HBO Nordic.

Älskade du Parks and Recreation? Se Veep

Veep

Om du gillade humorserien Parks and Recreation och föregångaren The Office borde du även gilla Veep. Vi får följa med Selina Meyers, vicepresident i USA, och hennes team när de navigerar maktens korridorer i Washington D.C. Ett jobb som inte alltid är så lätt! Du kan se komediseriens alla säsonger här.

Alla serierna i listan, nya som gamla, kan du spana in hos HBO Nordic. När du signar upp får du dessutom en kostnadsfri månad av film- och serietittande – gör det här.

Advertisement