1 av 3
2 av 3
KRÖNIKA: Oskuld 2.0. Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco  Quetzala Blanco har tröttnat på att ligga.
3 av 3
KRÖNIKA: Oskuld 2.0. Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco  Quetzala Blanco har tröttnat på att ligga.

Krönika: "Fan va äckligt med folk som slickar"

Oskuld 2.0. Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco har tröttnat på att ligga.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Sex & Blandat i samarbete med Modette

Sex & Blandat presenterar en serie krönikor från Modettes stjärnbloggare. Vi kommer att få en inblick i deras erfarenheter i kärleken, livets motgångar och belöningar.

Först ut var Frida Grahn, studerande modebloggare med konstintresse, om cirkusen i kärlekslivet.

sen tog Umeås Victoria Törnegren över med sin historia om när kärleken blev till något annat.

Nina Akbari pratade om att livet går vidare.

My Blomquist skrev sen en krönika om att bli kär i kärleken.

Jag tror att jag – och David Duchovny, Tiger Woods, Ashley Cole och Gene Simmons också – tappade räkningen när vi nådde över 99 sexpartners.

En gång för länge sedan tyckte jag att killar var det bästa som fanns. Besatt. Kanin puttrande på spisen. Sa jag besatt? Guds gåva till kvinnan. Ålder spelade ingen roll – eller okej – ju äldre desto bättre. Och var han episkt snygg, svindryg, divig, hal som en ål och totalt förälskad i sig själv så var det en fullpott.

Men nu spelar det ingen roll längre. Det är inte kul att ligga. Det finns ju så mycket annat att göra som man slipper bli svettig och trött av. Jag städar, målar, fixar, shoppar, tränar, hetsäter, kollar på Mad Men, dricker litervis av vin, målar naglarna, plöjer halvdåliga deckare av David Baldacci, lyssnar på Telegraph Road med Dire Straits och kanske Rolling Stones igen för femtielfte gången.

Det är lite deprimerande när man tänker på det. Min sexuella peak är över och jag har precis fyllt 26. Är det inte nu som kroppen borde skrika efter eh, fortplantning och sådant? Ligga, ja kanske. Men snabbt som fan bakifrån över handfatet i så fall.

Vem orkar med timlånga eskapader? Rida?! Haha aldrig. Man blir ju jättesvettig och ser asfet ut. Suga? Nej fy fan vad långtråkigt och man får ju faktiskt ont i käken av det. Kan möjligen hända om man vill impa på någon stackare som man lyckats förföra eller vill öva på en deep throat. Annars…nej, fan.

Och bli slickad ska vi inte ens prata om. Den som ”uppfann” det måste ju vara totalt rubbad. Vad ska någon frisk och normal människa ner där att göra? Det är ju typ sodomi. Skitäckligt.

Swingersparty? Nej stå och käka tacospett och prata bostadsmarknaden med nån tant i kasslernätklänning samtidigt som någon abnormt tjock person är fastbunden på ett järnkors på ett kackigt hotellrum på Kungsholmen?

Tack så jättemycket, men nej tack.

Läs och diskutera krönikan på Quetzala Blancos blogg här på Nyheter24.