Gustav driver bloggen Pillow Talk här på Sex & Blandat.
Gustav driver bloggen Pillow Talk här på Sex & Blandat. - Foto: Charliebykabusa.se

Tävling: Vinn erotisk litteratur

Gustav Almestad är inte bara uppskattad bloggare här hos oss, han är även en av redaktörerna till Skamlöst - Erotiska noveller och inte minst är han en jättesnäll kille eftersom han nu låter Sex & Blandat lotta ut ett exemplar av boken!


Tävlingsregler

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan längst ned på sidan. För att öka dina chanser betydligt kan du dessutom klistra in följande text i ett inlägg i din blogg:

Jag är med och tävlar om boken Skamlöst - Erotiska noveller på Sex & Blandat. Delta du också genom att gå in på www.nyheter24.se/sexoblandat och följ anvisningarna, det är superlätt!

Obs! Tävlingen är avslutad och vinnare utsedd.

 

Skamlöst är sammanställd av Gustav Almestad och Erika Söderström och släpptes 7 oktober på Charlie by Kabusa. Förutom redaktörerna själva har författare som Birgitta Stenberg, Sara lövestam, Lars Gårdfeldt, Viktor Johansson, Elin Grelsson m.fl. medverkat.

Vi bad Gustav själv beskriva boken och dess innehåll och detta är hans ord:

– Det är ingen direkt hemlighet att sexskildringar i litteraturen är styvmoderligt behandlade. Ofta som ett nödvändigt ont som författaren hastar igenom och som inkluderats bara för att föra en berättelse framåt eller visa på tillstånd som till exempel dåliga relationer. Just dåligt sex är närmast ett universalknep för att illustrera ett fallande äktenskap i både film och litteratur.

Det blir sällan sexualitetens tur att få finnas som egenvärde och utvecklas förbi likriktade symboler. I bästa fall kommer uppmärksamheten i form av runkmaterial, men vi trodde att det fanns mer att hämta när arbetet med Skamlöst tog fart. Vi såg också överraskande stort intresse att vara med bland de tillfrågade, även bland de som tackade nej av andra skäl, och även om det ofta följde en diskussion om hur mycket ren porr det skulle vara så märks det att det inte varit tyngdpunkten att försöka tävla med porr.

Vi vill för all del kåta upp, men aldrig på bekostnad av skildringarna i sig. Att väcka lust och måla upp knull behöver inte vara avancerat projekt, det finns en anledning till att mycket porr följer simpla mönster och koder. Inget fel i det, men vi tror att man också kan utforska sexualitet grundligt genom friare skildringar. Vi har samlat 18 olika bilder av hur det kan gå till. Olika bilder av hur sexualitet fungerar och vad det kan göra med oss. Kanske en väg att förstå det man själv inte tänder på, och känna igen sig på andra sätt.

Erotik är inte bara något att bli tillfälligt kåt av utan en hjälp att sätta ord på sin lust och förstå sin egen och andras sexualitet.

.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.