Fredag 14 Maj
Stockholm

Läsarfråga: "Är jag fortfarande het på marknaden?"

Hunken Pascal bloggar på www.finest.se/pascal.
1 av 4
Hunken Pascal bloggar på www.finest.se/pascal. Foto: Pascal Engman
Sex & Blandats egen bloggare Gustav.
2 av 4
Sex & Blandats egen bloggare Gustav. Foto: Klara Storbacka
Carlan snygg gör skäl för sitt namn.
3 av 4
Carlan snygg gör skäl för sitt namn. Foto: Jens Andersson
Sex & Blandats heta killpanel.
4 av 4
Sex & Blandats heta killpanel. Foto:

KILLPANELEN. "Vill man kittla sina kräkreflexer eller ha analsex ska man ju självklart ha det. Så länge allt sker med en gemensam överenskommelse och ingen känner sig pressad till något." Sex & Blandat lät killpanelen svara på läsarens fråga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

För ett tag sen satt jag och snackade med en killkompis om sex och relationer. Vi gled in på att jag just nu träffar en ganska mycket yngre kille (han är 24), att han är sinnessjukt bra i sängen och hur det kommer sej då min erfarenhet säger att ju äldre desto bättre (gäller väl till 40 iallafall).

Jag frågar min killkompis varför han och hans polare drar hem massa småbrudar i 20-års åldern då jag antar att tjejer i den åldern är osäkra, blyga och därmed jävligt tråkiga att ligga med. Det han berättar för mej då ska komma att vända ut och in på hela min världsbild och sen dess har jag inte kunnat släppa detta!

Han påstår, att de här småbrudarna är sjuka i huvet. Alla tar den i tvåan, vill ha sex överallt närsomhelst och att de "cockshokar" (tar den så långt ner i halsen att det låter som dom ska spy) JAG ÄR CHOCKAD! Om jag någon gång gjort ett ljud ifrån mej för att han kommit för långt ner i halsen har jag nästan skämts ihjäl medan småglinen utan att skämmas hulkar och harklar. Jag frågar min vän om killar verkligen tänder på kräks-ljud och han flinar och säger att det beror ju på hur de uppkommer, med andra ord ja alltså.

När jag berättar för min vän att jag aldrig haft ett fullbordat analt samlag eftersom jag inte klarar det helt enkelt blir han uppriktigt orolig för mej och säger att jag inte har en chans på marknaden om jag inte lär mej att ta den i tvåan. "Du måste lära dej helt enkelt, bara att träna", sa han.

JAG VILL INTE HA DEN I TVÅAN BAM-BAM!
Det gör ont, är äckligt och efter att hört X berätta om att det var bajs i hela sängen efter att hon haft analsex så är detta heeelt uteslutet. Min tvåa är enkelriktad - så är det bara!

Jag skulle uppskatta om du gick till botten med det här, du om någon kan nå ut och ta reda på sanningen. Jag är numera livrädd för att ligga med någon alls.

Killpanelen svarar:

Pascal Engman, Skribent och krönikör

Herregud, kalla mig gammeldags, men ordet "cockshoke" förändrade verkligen min världsbild. Tror att din killpolare är ute och cyklar faktiskt.

Om ditt vara eller icke vara på marknaden sitter i om du vill ha analsex eller inte så kan man ju fundera på vilka killar som utgör denna marknad. Uppriktigt sagt skulle jag som brud inte vara attraherad av en kille som bara ligger med brudar som tar den i tvåan, det låter liksom lite sjukt och omoget. Verkar vara ett tecken på att han inte tagit sig ur den anala och in i den falliska fasen, vilket han borde gjort redan på dagis. Det skulle göra mig, som brud, jävligt avtänd.

Så, för att svara på din fråga: Nej, du är fortfarande het på marknaden.

Gustav Almestad, Bibliotekarie och bloggare

För det första ljuger din kompis. Alternativt har han haft "lyckträffar" eller vad man ska kalla det, men förmodligen går han och hans vänner mer än bara på ålder för att hitta vad de söker. Åldern är en bisak. Ditt värde på marknaden har inget med deras nöjen att göra och dessutom kan du vara nöjd över att du faktiskt redan träffar nån som verkar grym.

För det andra verkar din kompis fett osympatisk som kallar sina ligg för sjuka i huvudet. Både för att man inte gör så, och för att de definitivt inte är mer sjuka i huvudet än han är, då de uppenbarligen gillar samma saker. Ingen av dem är särskilt perversa men inget de gör är något man ska göra om man inte gillar det heller.

Carlan Snygg, Kreativ strateg som jobbar med reklam

Jag kan endast utgå från mina egna erfarenheter och mina vänners berättelser. Tyvärr tror jag att det är mer och mer utbrett bland yngre tjejer att vara väldigt angelägna att vara till lags. En vilja att ställa upp på killars önskan om att få utöva det sex som de själva har onanerat till. Det sexet är ju oftast inte det som räknas som "normalt" svennesex. Samtidigt, vem fan är jag och sitta och bedöma vad som är normalt? Vill man kittla sina kräkreflexer eller ha analsex ska man ju självklart ha det. Så länge allt sker med en gemensam överenskommelse och ingen känner sig pressad till något.

Själv är jag ingen direkt förespråkare av till exempel analsex. Självklart kan det med rätt rätt tjej vara sjukt hett, men jag har aldrig känt att penis vara eller icke vara i stjärten har varit en deal-breaker för mig. Med rätt tjej som gillar det är det ju självklart upphetsande, men att ha det bara för att man "ska" ha det är oerhört avtändande.

Det här med att "cockshoka" låter ju onekligen spännande, men känns också som en ganska tydlig fingervisning om att både unga män och kvinnor är lättpåverkade när det kommer till inspiration från porren. Jag vet inte om åldern har med bra eller dåligt sex att göra. Jag har upplevt både toppar och dalar med både yngre och äldre. Självklart är ju en trygg och sexuellt erfaren tjej som vet vad hon vill och vad hon gillar, lättare att få att komma än en tjej som mest bara vill knulla för att kunna berätta för sina kompisar om sitt spännande ligg.

När det kommer till dig, käre frågeställare, tror jag verkligen att du rör upp en storm i ett vattenglas. Är övertygad om att det finns och kommer finnas många män som inte ser analsex som något så viktigt att du "måste" lära dig gilla det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela