Ta chansen att få just din novell publicerad!
Ta chansen att få just din novell publicerad! - Foto: sxc.hu

Ordet är ditt!

Har du författardrömmar? Är du dessutom en mästare på att fantisera ihop härliga, erotiska situationer? Skriv en novell!


Viktigt!

I samtliga fall du skickar in en text (novell, läsarhistoria, fråga etc.) till oss intygar du samtidigt att du har upphovsrätten till den och att Sex & Blandat har din tillåtelse att publicera eller att låta någon läsa in den. Du ger även Sex & Blandat rätt att redigera din text om nödvändigt, till exempel korta ned den.

Var noga med att berätta ifall du vill vara annonym eller om du har en blogg eller liknande du vill att vi länkar till i samband med publicering av din novell.

Det är vi som bestämmer vilka alster som publiceras.

Sex & Blandat tar med glädje emot dina alster och vill gärna publicera din erotiska novell. Berättelsen kan handla om allt som har med sex, lust och annat underbart att göra.

Det vore så roligt att få involvera er läsare och ge er möjlighet att få era texter publicerade hos oss.

Vad som är erotik för dig kan bara du avgöra och sättet att skriva är valfritt, ordet är helt enkelt ditt!

Längden på din novell är inte så viktig men försök att hålla dig under omkring 7000 tecken. Ditt bidrag, som naturligtvis får vara annonymt, skickas till alabama@nyheter24.se och var noga med att läsa faktarutan här till höger innan du skickar din text till oss.

Hoppas ni vill vara med!

 

Megan Hart kan det här med erotik.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!