Fredag 28 Jan
Stockholm

Sex & Blandat dejtar: Jackie Ferm

Jackie gillar äventyr.
1 av 4
Jackie gillar äventyr. Foto: Jackie ferm
Den mörka skönheten.
2 av 4
Den mörka skönheten. Foto: Jackie Ferm
På Gran Canaria.
3 av 4
På Gran Canaria. Foto: Paparassi
Romantikern Jackie Ferm.
4 av 4
Romantikern Jackie Ferm. Foto: Jackie Ferm

INTERVJU. "Min historia och mitt liv är extremt, man måste vara trygg i sig själv för att vara med mig." Svartenbrands dotter, skandaldrottningen och skönheten Jackie Ferm snackar kärlek, sex och relationer med Sex & Blandat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fem snabba med Jackie

Kärlek utan sex eller sex utan kärlek?

– Kärlek utan sex, men det går ju inte. Alltså kärlek och sex är två skilda saker, men för att behålla passionen måste den kroppsliga gymnastiken vara med. I riktig kärlek finns alltid passion

Spela svår eller köra på?

– Kör på! Tänk om man blir överkörd av tåget imorgon? Tid är ingen självklar sak.

Snygg kille eller snäll kille?

– Snäll kille.

Paradise Hotel eller Kungarna av Tylösand?

– PH ofcourse.

Liten men snygg kuk eller stor fast ful?

– Stor och ful!

Hon vann Paradise Hotel 2009. Hon har vikt ut sig i Slitz, haft sex i teve och prytt kvällstidningarnas löpsedlar frekvent under det senaste året. Samtidigt är hon varmhjärtad, ödmjuk och bryr sig enormt om andra människor. Hon är modell, bloggerska, sysslar med PR och ska med start i December föreläsa med Styvbarn.se. Jacqueline Liliana Ferm är lite drygt 20 år men enligt sig själv "mycket äldre i huvudet".

 

Jackie, är du en sådan där nöjd och glad singel eller en sådan som helst vill slå alla lyckliga par som sparkar höstlöv hand i hand?

– Jag är den där skumma tjejen som står och glor med öppen mun på de lyckliga paren, och ser fruktansvärt drömmande ut för kärlek är så fint.

Hur länge har du varit singel?

– Sen i mars - då dejtade jag en kille men det gick lite åt skogen.

Hur har du roat dig under tiden?

– Oj oj oj, jag har tagit hand om mig själv på alla sätt och vis. Från att ha hamnat på festivaler till att mysa med en crazy 23-årig mc-kille i ett slott i Skåne utan att vara sexuell, bara mys, det är häftigare faktiskt.

Vem är den mest kända du har sexat med?

Just nu är väl den mest kända som jag har haft sex med, jag själv! Haha.

Var raggar du helst upp någon och, hur gör du?

– Jag tittar bara på dem, fuktar läpparna med tungan och sen har jag dem i mitt nät. Detta kan ske varsomhelst, when I´m in the mood.

Du verkar vara en väldigt stark och självständig tjej, tror du att killar kan bli skrämda av det?

– Ja absolut, för jag vet nämligen deras hemlighet. De imponerar på omgivningen för att bli omtyckta. Så är pojkar och det vet jag, men för mig behöver de inte vara rädda. Jag tror ju på godheten.

Som pojkvän, vad är det värsta man kan göra mot dig?

– Att vara oärlig.

Vad är det finaste någon har gjort för dig?

– Rånat en bank för att jag ska få ha det bra. Att man kan gå hur långt som helst för den man älskar.

Jag måste fråga om det berömda “klicket” (en speciell sexställning som utfördes mellan Jackie Och Patrik i Paradise Hotel, reds anm), vad är det som är så grymt med den ställningen?

– Den är inte så grym. Kanske om man gör den med någon man verkligen tycker om. Grejen med den är att killen kommer in djupare, thats the secret.

Vilken typ av killar faller du för?

– Killar som kan magi och vet vad riktig kärlek är. De får gärna ha lite ärr i själen och fysiskt. Kanariefågel är inget hinder, haha!

Vad gör dig till en bra respektive dålig flickvän?

– Jag är väldigt intensiv, nyfiken och det är aldrig tråkigt med mig. Ena dagen är det river-rafting i Norge och andra dagen är det mysfilm med gurka och dipp. Och att jag behandlar min kille som en gud! För jag själv vill bli behandlad som en gudinna. Passionerat, magiskt och som sagt för den man tycker om gör man vad som helst.

– I början kan jag vara väldigt kall, inte gosig och jag är lite känslig för att släppa in honom. Frågan till honom är: vet du nu var du ger dig in på? Min historia och mitt liv är extremt, man måste vara trygg i sig själv för att vara med mig. Man kan inte vara rädd. Det kan vara rätt hårt för vissa tror jag.

Vad är romantik för dig?

– Passion är romantik. Passion betyder lidande på grekiska, det gör ont att vara ifrån någon. Det känns i magen att få choklad/rosor, man gråter för tända ljus vid middagsbordet för att man blir så rörd. Men jag är smygromantiker och lite filmskadad också, man hör liksom lite Celine Dion till en kyss, absolut, haha!

Så här presenterades Jackie inför Paradise Hotel (något trixad med dock)

Het fotografering med Jackie och Cimon

Kommentera
Kopiera länk
Dela