"Killfest" tar plats på Sex & Blandat

"För första gången någonsin bloggar två generationer bögar tillsammans. Tänk gubbarna på teaterbalkongen i Mupparna, fast i drag, snygga, och som blogg." Transfrans och Pojkfröken berättar om nya bloggen.


Sex & Blandats bloggar

Under täcket med Alabama

Gustav Almestads Pillowtalk

Joakim Mattsson aka Diabetesmannen

A taste of Dalin Nano

Aija Darlings Never clip my wings

Nathalie Melinder aka Neliah

Och Killfest med Transfrans och Pojkfröken

Sex & Blandat välkomnar ännu en blogg - Killfest med Transfrans och Pojkfröken.

Vi bad killarna presentera sig själva och följde upp med en kort intervju.

Transfrans är underbarnet från Gävle vars blogg kallades "psykisk arbetsmiljöfara" av hans lärare och anmäldes till Arbetsmiljöverket. Han är 17 år, pendlar mellan spysjuk och askåt, tänker på smygbögar och skriver om teve i Nöjesguiden.

Pojkfröken gick för länge sedan "från obsbarn till tanty" och är cirka dubbelt så gammal som Transfrans. Han älskar pengar och kuk och är enligt egen utsago portad från Malmö på grund av förargelseväckande beteende.

Vad kommer att hända på bloggen?

Transfrans (Tf): - Ni kommer alla önska att homosexualitet återigen ska klassas som en sjukdom. Mina pubertalpatetiska dagboksinlägg som schoolys enda bög varvas med diverse elaka förtal på lösa grunder från Pojkfröken om gud vet vad.

Pojkfröken (Pf): - Eftersom inga killar vill festa med oss i verkligheten har vi fezt på bloggy istället. Dock har en verklig killfest efterfrågats av vissa läsare, så vi får väl se. Hursomhelst lovar vi att det finns kuk på bloggen så det räcker till alla våra besökare.

Varför en gemensam blogg?

Tf: – För att en kåt tant kom fram till oss på NK och sa att vi var så fabulous att tjuvlyssna på och att vi borde ha en egen teveshow.

Pf: - Vi håller med henne där, men i väntan på att något produktionsbolag får tummen ur nöjer vi oss med bloggen. Att vi är på Nyheter24 beror på att vi vill vara nära alla frickin' hockeybloggar och för att alla andra sajter är så jäla bajsnödiga.

Vilka killar gillar ni mest?

Pf: – Nördar, helst brittiska. Enough said.

Tf: - ALLA utom Alexander Skarsgård. Jag personligen har alltid haft värsta thingen för trasiga, osäkra hockeybögar still in the closet, men det är ju bara moi. Ju mer nedbrutna desto bättre.

Pf: - Håller med. Vår typ av killar är de med penis.

Är det sant det som sägs, att ni haft trekant med Paradise Hotel-Cimon?

Tf: - Jag gick upp tidigt morgonen efter och köpte surdegsbröd till oss alla för Pojkfrökens horpengar.

Pf: - Jag säger inget, så har jag inget sagt. Det är dags att dra ett streck över det där, vända blad och så vidare.

Hatar ni tjejer?

Tf: – Stundtals.

Pf: – Bara de som hatar oss, det vill säga möjligen Cimons brud, hon "al Forni" och några till.

Tf: - Det är tur att man inte är kvinna. Mannen är det enda könet värt namnet. De säger att de mer än allt annat vill ha en bögkompis, men vill egentligen själva vara bögar.

Läs om Transfrans och Pojkfrökens äventyr här.

/
/
Man
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!