Peter bloggarpå www.finest.se/peter08
1 av 4
Peter bloggarpå www.finest.se/peter08 - Foto: Meg Ritzh
Peter älskar musik
2 av 4
Peter älskar musik - Foto: Meg Ritzh
Peter "08" Nilsson
3 av 4
Peter "08" Nilsson - Foto: Meg Ritzh
Peter tillsammans med sin syster Kissie på Finest Awards
4 av 4
Peter tillsammans med sin syster Kissie på Finest Awards - Foto: All Over Press

Sex & Blandat dejtar: Peter "08" Nilsson

"Peter är en riktig Casanova och hans videobloggar har fått både mig och andra bloggare att sätta chailatten i halsen." Daniel Paris om Peter "08" Nilsson.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Röster om Peter

– Peter är en riktig Casanova och hans videobloggar har fått både mig och andra bloggare att sätta chailatten i halsen, men man kan inte förneka att han är bra på det han gör och en riktig underhållare, way to go Peter!

/ Daniel Paris

– Jag har alltid ogillat honom på grund av hans övedrivna ego och egenkärlek men nu på senare tid har jag börjat respektera honom mer. Han är en underhållande kille med rätt skön självdistans som får mycket skit men tar ingenting, det har han fått från sin syster kanske.

– Det är orättvist att säga att hans blogg bara är stor på grund av  sin syster. Delvis kanske det stämmer men faktum är att den är rätt underhållande och sjukt aktiv liksom. Han kan skriva, han säger vad han tycker och respekterar ingen. Förut var han en fjant, i dag gillar jag honom.

/ Nemo Hedén

– Han är väldigt ambitiös och orädd. Tror mycket på sig själv, vilket jag tycker är en bra egenskap.

/ Alexander Erwik

Med sina minst sagt kontroversiella videobloggar och med kategorier som Snygg eller inte, har han skapat stor uppståndelse i bloggvärlden.

Att hans syster heter Alexandra "Kissie" Nilsson gav honom dessutom en extra skjuts uppåt och i dag driver han en av Sveriges största bloggar. Peter "08" Nilsson, 18, är singel i stan.

Hej Peter, är du verkligen singel nu?

– Jag definierar mig absolut som singel i och med att jag har det ultimata singelbeteendet och med det menar jag att jag skulle inte bli förolämpad om någon skulle kalla mig för slampa.

Vad hände med din förra tjej?

– Förhållandet med min förra tjej, Zilla, sprack för att vi bråkade väldigt mycket. Egentligen om småsaker. Mycket var relaterat till min plats i medievärlden och hon klarade inte riktigt av hur andra tjejer höll på runt mig på fester och så.

Vilken typ av tjejer gillar du?

– Jag gillar alla typer av tjejer och alla typer av tjejer gillar mig, men om jag ska vara mer ytlig måste jag nog säga att kurvor än något av ett måste för min del. Jag gillar alltså inte plankstek.

Har du ofta one night stands? Vad tycker du om den grejen?

– One night stands är inte helt ovanligt att jag är med om. Alkohol och fester får folk att göra saker som annars är tabu och som de flesta är för hämmade att göra vanligtvis. Att hoppa i säng med någon som man vill hoppa i säng med alltså.

– One night stands är asbra för det ger folk vad de faktiskt vill ha. Risken finns alltid att någon blir sårad, men så länge båda parter vet vad det handlar om så är det ingen fara.

Vet du hur många du har legat med?

– För bara ett halvår sedan var det inte många alls, men under det senaste halvåret har jag ju blivit något av en kändis vilket kanske är varför siffran på hur många jag har legat med på typ två veckor nu blir tresiffrig.

Hur raggar man upp dig?

– Att ragga upp mig är inte så supersvårt - jag är ju en tonårskille - däremot finns det några regler som hjälper tjejer om de vill ragga på mig:

– Om du raggar på mig för att du vet vem jag är, låtsas inte som om du inte har en aning om vem jag är.

– Att vara full är kul, så länge du inte börjar ta av dig skorna och spy, det är osexigt.

– Använd inte "kan du köpa mig en drink?" som din första replik.

Du brukar i dina videoinlägg på bloggen ge råd gällande sex och relationer, hur kommer det sig? Är du självutnämnd expert på området?

– Mina läsare är för det mesta tjejer, tjejer som inte förstår sig på varför killar gör som de gör och liknande så vem skulle vara bättre på att förklara det hela än just en tonårskille? Därför är jag självklart jag den bästa experten som finns att hitta i bloggvärlden till min målgrupp.

Menar du allt du säger i dessa inlägg, typ att det är äckligt att slicka fitta?

– Mina videoinlägg är egentligen bara sådant man snackar om med polare under lunchen och sådant som jag har hört tjejer förundra sig över. Det finns någon sorts modernt tabu att snacka om det som folk egentligen tänker på.

– Mina videoinlägg är alltså en tonårskilles syn på sex rent generellt. Sen är det ju alltid roligt att ta i lite för att få lite starkare reaktioner.

Berätta om din grej “snygg eller inte”, vad handlar det om?

– Jag bedrev en gång i tiden något som hette Professor Peter där jag gav tjejer förklaringar till varför killar betedde på olika vis i förhållanden. Ett mail kom in där en tjej bifogade sin bild och frågade hur hon skulle kunna bli snyggare. Jag svarade och publicerade fick efter det in fler tjejer som hade samma frågor.

– Till slut blev de "sökande" fler och fler och jag var tvungen att hitta ett sätt att ha med fler i varje inlägg. Den vanligaste frågan var "hur snygg är jag på en skala?" så jag ritade upp en skala och fick nu mer plats. Sponsorer kom in i det hela, tävlingen växte och blev känd runt om hela bloggsverige.

Vad är det finaste med kärlek?

– Det finaste med kärlek är när man fullständigt litar på någon och kan berätta exakt allt om en själv för den personen. Då upplever man absolut, fullständig tillit (däremot kan allt det bita en i rumpan om förhållandet spricker).

Din blogg blev stor då din syster länkade den i sin. Har en stor blogg några fördelar då man vill träffa en tjej?

– Tjejer verkar generellt dras väldigt starkt till kändisar och det innebär ju att en hel del tjejer kommer fram till mig, skriver till mig på Facebook och liknande. Jag behöver inte kämpa för att träffa tjejer helt enkelt.

Finns det några nackdelar med att många vet vem du är genom bloggen?

– Givetvis, när det gäller avundsjuka och sånt och tjejer verkar inte vilja att hennes kompisar ska få reda på att hon har legat med mig.

– Finsk radio kallade mig "Sveriges guru över vem som är snygg och inte" och en sådan grej kan antingen vara positivt eller negativt. Tjejens tolkning är rätt viktig, om hon ser mig som Marvin Gaye eller Günther helt enkelt.

Beskriv den perfekta kyssen.

– Det är svårt. Jag antar att den perfekta kyssen kommer under grymt sex med någon, för endast då är man helt utan hämningar. Försöker man koppla av alla hämningar i en kyss i vardagen slår man i tänderna på varandra och folk skriker "get a room!".

Skulle du kunna förlåta otrohet?

– Nej. Jag tror inte att människor är gjorda för att leva monogamt, utan att alla förhållanden har ett bäst före datum och otrohet är ett tecken på att just det datumet är passerat.

Över eller under?

- Under om jag är trött, över annars.

String eller hotpants?

- String.

Ligger du på första dejten?

- Om jag får chansen.

Sanning eller konsekvens?

- Konsekvens.

Känd eller okänd?

- Jag känd, hon okänd.

Läs Peters blogg här.

Och här har vi en av hans många videor

/
/
/
/
/
/
/
/