Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hamsterpajs sexperter livechattar

Hamsterpaj har drabbats av kärleksfeber
1 av 3

Hamsterpaj har drabbats av kärleksfeber

Hamsterpaj.net

www.hamsterpaj.net
2 av 3

www.hamsterpaj.net

Hamsterpaj.net

Puss puss
3 av 3

Puss puss

Sxc.hu

Sex & Blandat | 11/02/2011 14:06

På måndag klockan 20 har du chans att ställa din egen sex- och samlevnadsfråga till Hamsterpajs sexperter i en direktchatt.

På måndag är det som bekant Alla hjärtans dag och detta har Hamsterpaj uppmärksammat, med råge, då sajten plötsligt har förvandlats till en gosig och rosa kärlekstårta.

Temat kärlek är genomgående och bland annat kan du berätta om ditt bästa mys, eller läsa om andras, ta del av Rojks kärleksfavoriter, skicka fina hälsningar till andra medlemmar i spotlighten och leka flörtiga lekar i forat.

Dessutom, har du på måndag klockan 20 chans att ställa din egen sex- och samlevnadsfråga till Hamsterpajs sexperter, i en direktchatt.

Jag - Alabama - och mina medhjälpare kommer att finnas på plats för att ge råd och svar på dina frågor så gott vi bara kan.

Undrar du inte över något speciellt är du välkommen till chatten ändå, för att bara hänga lite med oss. Det kommer att bli supermysigt.

Men som sagt, redan nu kan du göra massa skoj så gå direkt till Hamsterpaj och bli överväldigad av kärlek.

Mhotel Amour from SlurpTV on Vimeo.