Sex & Blandats "Bloggnytt"

- 12/02/2011, 21:50 -
Diabetesmannen i Göteborg
1 av 4

Diabetesmannen i Göteborg

Nyheter24.se/blogg/diabetesmannen

Snygga Joakim aka Diabetesmannen
2 av 4

Snygga Joakim aka Diabetesmannen

Nyheter24.se/blogg/diabetesmannen

Neliah visar biler av nakna män
3 av 4

Neliah visar biler av nakna män

Nyheter24.se/blogg/neliah

Och hånglar med tjejer
4 av 4

Och hånglar med tjejer

Nyheter24.se/blogg/neliah

VECKA SEX. Vem har bestämt sig för att testa alla sexställningar och vem har dissat Eva Rusz i direktsändning? Alabama sammanfattar bloggveckan på Sex & Blandat.

Hos Victoria har sexveckan pågått för fullt. Det har talats om sex med Regina Lund, sex i lesbiska filmer, om attraktion och så har Freja lärt oss hur man vet om man ligger eller inte.

Diabetesmannen har fått en rolig inbjudan, saknat sin sidekick Gustaf och befinner sig i skrivande stund i Göteborg. Ingen vet riktigt varför men det lär vi snart få reda på.

Transfrans har förvandlats till en äkta schlagerbög, kallat Pojkfröken för nyrik och helt frivilligt gått ut med det faktum att han inte vet vilka Mulder och Scully är.

Pojkfröken har älskat "porrskandaler i skolmiljö", höjt Cimon  Lundberg till skyarna, dissat "härmbloggen" och varit allmänt, ja, nyrik. Allt detta och mycket mer läser ni om på Killfest.

Neliah har bestämt sig för att testa alla sexställningar och söker efter frivillig att göra det med, visat bilder på nakna killar, verkat en aning ledsen och gått med på någon form av vadslagning. Upp och ner, fram och tillbaka och lite snurrigt som vanligt alltså.

Gustav har jiddrat med Eva Rusz i direktsändning, varit helt emot uppgiften att skriva om sex, som Kastanjeskolans elever fick samt utfärdat ett lästvång.

Och jag själv, har fyllt år, klappat en hundvalp, blivit kallad hora, sammanfattat mitt liv och hängt med Singelkillen. Japp.

Så här såg det ut under eftersnacket till SVT Debatt

http://svt.se/embededflash/232... name="wmode" value="transparent">