Fredrik Nyberg är en av de killar som dejtar Frida.
1 av 4
Fredrik Nyberg är en av de killar som dejtar Frida. - Foto: Fredrik Nyberg
Snygga Frida.
2 av 4
Snygga Frida. - Foto: TV3/Johnny Wohlin
Frida Danielsson.
3 av 4
Frida Danielsson. - Foto: TV3/Johnny Wohlin
Johan Pråmell är programledare.
4 av 4
Johan Pråmell är programledare. - Foto: TV3/Johnny Wohlin

Dags för dejtingsåpa

I mitten av mars väcker TV3 nytt liv i dejtingsåpan The Bachelorette. Vi har snackat med en av grabbarna som tävlade om Fridas hjärta.


The Bachelorette

– En ung, vacker kvinna och 28 attraktiva ungkarlar reser till ett exklusivt resmål i jakten på den stora kärleken. De lever det ljuva livet och går på drömdejter i fantastiska miljöer. Varje avsnitt avslutas med en roscermoni där en av killarna tvinga att lämna programmet. Till slut är det bara en lycklig man kvar som vunnit kärleken och lyckan! skriver The Bachelorette på Facebook.

Frida Danielsson, 29, från Sölvesborg är tjejen som efter viss övertalning slutligen tackade ja till att - med teves hjälp - hitta sina drömmars man.

Tillsammans med 28 hunkiga killar spenderade Frida närmare en och en halv månad i paradiset på Cypern. Några minst sagt intensiva veckor fyllda av spännande dejter, kärlek och intriger.

– Det var en speciell situation att träffa så många samtidigt. Klart att man fick känslor för flera killar. Jag hånglade med några stycken, säger Frida till Aftonbladet om sin tid som omsvärmad ungmö.

På sin blogg andas Frida ut och skriver:

– Äntligen så får jag skriva här vad jag har varit på för resa. Jodå, The Bachelorette, that´s me. Som ni kanske förstår så har det varit en oförglömlig resa och ni får allt följa mig i teverutan i vår.

Sex & Blandat tog ett snack med Fredrik Nyberg, en av grabbarna som var med och tävlade om Fridas hjärta.

Hur kom det sig att du deltog i programmet?

– Jag blev uppringd av Titan som undrade om jag ville vara med i ett nytt spännande program. Mer än så visste jag inte innan jag åkte iväg till Frihamnen på casting.

– Det ryktades att TV3 skulle köra igång Bachelorette så jag hade mina aningar. Anledningen till varför jag var med är ganska enkel, sex veckor i värmen nere på Cypern i lyx och överflöd, kontra snö, kyla och ingen lyx. Det var inget svårt val.

Du skulle alltså kunna tänka dig att gifta dig om du träffade den rätta?

– Alltså, det här med att man måste gifta sig i programmet är väldigt amerikanskt. Jag har svårt att se att jag skulle gifta mig med någon efter att ha känt henne i bara sex veckor, men man ska aldrig säga aldrig.

– Skulle jag träffa någon som jag verkligen blir störtförälskad i så absolut.

Berätta om vistelsen på Cypern, hur bodde ni?

– Vi bodde väldigt lyxigt i ett stort mansion med egen kock och pool, det var en helt fantastisk tid.

Kom grabbarna bra överens eller blev det några intriger?

– Till en början kom alla bra överens, men allt eftersom tävligen fortskred så blev det självklart en viss irritation oss emellan. Tävlingsinstinkten fanns hos de flesta även om kärleken skulle ligga i fokus.

Bildades det några pakter? Funkar sånt i en sån här typ av såpa?

– Det här får ni se i programmet, haha, men jag som dokusåparäv tog ju självklart tag i saken. Sen om det funkade är ju en annan femma.

Tror du att man kan finna kärleken på det här viset?

– Hard to tell, träffar man "den rätta" så är det nog fullt möjligt, men då måste men ha bra självkänsla och verkligen inte vara svartsjuk för annars spricker det direkt.

Vad kan du berätta om Frida, vad är hon för typ av tjej?

– Hon är en väldigt snäll och trevlig tjej, som gillar att träna och bryr sig väldigt mycket om sin hälsa. Lite väl lugn tycker jag hon är.

Hettade det någonsin till mellan er?

– Kanske det, kanske.

Kan du dela med dig av någon smaskig hemlighet?

– Vi hade väldigt kul åt Johan Pråmell under rosceremonierna, när vi skulle ta ansiktsuttryck. Han var tvungen att stå och titta på oss alla och gjorde konstiga miner hela tiden.

Du har ju tidigare medverkat i Paradise Hotel, vilken produktion var roligast?

Paradise Hotel var nog snäppet roligare.

I vilket av de två programmen fick du hångla mest? Hehe..

– Haha ja du, jag vet inte riktigt, jag räknade inte alla tillfällen.

Jag kan tänka mig att ni killar kom varandra ganska nära. Hur känns det egentligen att dejta samma tjej som sin "kompis"?

– Det gjorde vi och jag fick några riktigt bra kompisar på köpet. Jag värdesätter kompisar högre än någon tjej jag dejtar så för mig gjorde det inte speciellt mycket. Men när hon var på dejt med folk jag ogillade och som var falska störde jag mig ganska hårt ibland.

Vem av killarna kom du bäst överens med?

– Den så kallade "gruppen", vår pakt, haha.

Och minst?

– Knatte, Fnatte och Tjatte.

Bland Fridas "frikort" återfinns bland andra George Clooney, Joel Kinnaman och Martin Stenmarck. Vilka tre frikort väljer du?

– Då är mina frikort Jessica Alba, Cameron Diaz och sist men inte minst vackra svenska Sophia Somajo.

Freddes blogg hittar ni här.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
TV3