Fina Carlan.
1 av 5
Fina Carlan.
Carlan gör sig Snygg. Även om han redan är det - bokstavligt talat.
2 av 5
Carlan gör sig Snygg. Även om han redan är det - bokstavligt talat.
Härlig sommargrabb.
3 av 5
Härlig sommargrabb.
Carlan gör skäl för sitt namn.
4 av 5
Carlan gör skäl för sitt namn.
Hundtricket, någon?
5 av 5
Hundtricket, någon?

Sex & Blandat dejtar: Carlan Snygg

"Om jag hade haft svårt att träffa tjejer innan jag började jobba på Riche skulle jag kunna göra en jämförelse med innan och efter. Men jag vet ärligt talat inte." Carlan Snygg är singel i stan.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Fem snabba med Carlan

Äldre eller yngre?

- Spelar ingen som helst roll.

Bjuda eller bli bjuden?

– Bjuda.

Hårt eller mjukt?

– Hårt.

Över eller under?

– Över.

Singel eller stadgad?

– Singel tills The One That Got Away inser att vi är menade för varandra.

Han är snart 30, gillar vin, kvinnor och sång och enligt sig själv även "bokstavskombinationer av våld". Med detta menas typ MMA och BJJ, har vi förstått.

Han är en tjejtjusare av rang och vi är mycket stolta över att få presentera Stockholms egen Don Draper - Carlan Snygg, som singel i stan.

Så, Carlan, dig har vi ju sett här på Sex & Blandat lite titt som tätt i Killpanelen. Berätta - vem är du?

Jag är en man i mina bästa år. Född och uppvuxen på Kungsholmen - Stockholms enda innerstadsförort. På veckodagarna och många kvällar fördriver jag tiden med att arbeta med tillsammans med världens bästa kollegor på framtidens reklambyrå, Wiley & Partners. Kom ihåg var du läste det först.

– Måste villigt erkänna att jag nu har snöat in på min träning. Men den gör mig både stark, lycklig och snygg naken. Fett värt. Har haft ett enormt musikintresse och har spelat skivor sen jag såg ett reportage om Fryshusets DJ ACEDEMYSVT-klassikern Söndagsöppet.

Hur länge har du varit singel och hur har du underhållit dig sen det tog slut med ditt ex?

– Singel har jag självvalt varit sen i höstas. Framförallt för att jag insåg vikten av att styra upp mig själv och fokusera på mig innan jag helt kan hänge mig en relation. Tiden som singel har spenderats som sig bör, utan några direkta extravaganser.

Jag råkar ju veta att du tidigare jobbat i baren på Riche, skulle du säga att det var ett bra sätt att träffa tjejer?

– Min största insikt från mina år på Riche är att det finns en outtömlig resurs på vackra tjejer i denna förhållandevis lilla stad. Om jag hade haft svårt att träffa tjejer innan jag började jobba på Riche skulle jag kunna göra en jämförelse med innan och efter. Men jag vet ärligt talat inte.

Vilken typ av tjejer gillar du?

– Jag gillar tjejer som är självsäkra, är trygga och intelligenta. Tjejer med tjockt långt hår, fina läppar, fräknar och tatueringar.

– Jag gillar tjejer som dricker kaffe och som kan citera The Office, Arrested Development och 30 Rock. Tjejer som kan göra sig redo för att gå på fest med bara ett läppstift, som kan bära upp en bombarjacka och som tycker om öl.

– Och så gillar jag tjejer som är lika snygga i verkligheten som på sin snyggaste facebookbild.

Vad är det mest avtändande du vet?

– Själviska tjejer som är oförmögna att kompromissa.

– Och tjejer som är dåliga på att knulla.

Och vad gör dig störtkåt?

– Störtkåt blir jag om en tjej viskar att hon inte har några trosor på sig under sina byxor eller sin kjol. Generellt tycker jag det är sjukt sexigt med tjejer som tar för sig. Tjejer som vet vad de vill.

– Jag är sjukt svag för tjejer som är förklätt snuskiga.

Har du något magiskt tips för en första dejt?

– Första dejten tycker jag är väldigt individuell. Ibland känns middag helt perfekt. Ibland vill man promenera på stan med en kaffe. Ibland vill man ses på brunch och snubbla hem fulla på Bloody Mary och Mimosas. Ibland vill man bara dricka vin och spela Backgammon hemma hos mig. Ibland räcker det att lära känna varandra över en frukost.

Hur länge väntar du med att höra av dig efter en grymt bra sådan?

– Eftersom jag är en så jädra sucker för uppmärksamhet och bekräftelse hör jag troligtvis av mig för tidigt. Har aldrig fattat de där reglerna. Jag hör av mig när jag känner för det, när jag vill eller när jag tänker på henne.

Hur behandlar du en flickvän? Vad är det finaste du gjort för någon du varit förälskad i?

– Jag tror att jag är en bra pojkvän. Tycker om att fixa och trixa. Älskar att överraska.

– Finaste kanske var när jag efter en mycket lång utomlandsvistelse åkte hem två veckor för tidigt för att smyga in på en fest som min tjej var på.

Vilken/vilka av dina egenskaper brukar tjejer tycka mindre bra om?

– Jag är tyvärr sjukt envis och väldigt långsint. Men jag tröstar mig själv med insikten om att jag åtminstone är medveten om mina brister.

Var raggar man bäst? Vilket är ditt bästa raggningsknep?

– Jag tycker om att ragga lite överallt. Älskar att flirta med tjejer i butiker. Tror inte jag har något särskilt knep dock. Jag visar nog bara att jag är intresserad. Tittar djupt i ögonen, ler och sånt där skit som ni gillar.

Spelar det dig någon roll hur många den du träffar har legat med före dig?

– Det finns ju inte en enda prestation som du blir sämre på ju oftare du gör det. Train hard, fuck easy. Att en tjej har haft många innan mig är ju ett tecken på att hon är het och det som har varit har ju redan varit. Det har ju ingenting med mig att göra.

– Människor som lever lever i det förflutna är oerhört frustrerande.

Vilken fråga gällande sex skulle du aldrig svara på?

– Jag skulle aldrig svara på vem som är det sämsta ligget jag haft.

Hur blir du när du är i ett förhållande, vill du bara vara hemma och gosa med din älskling eller måste hon tjata för att du ska gå med på lite fredagsmys?

– I förhållande är det otroligt lätt att glömma bort hur tråkiga par kan vara. Mest för att det är sjukt göttigt att vara hemma med sin baby.

– Men jag tror att i ett förhållande är det viktigt att komma ihåg vad man värdesatte som singel och även vårda de relationer man har med sina kompisar. Inte bara ringa och hitta på saker när ens tjej gör något annat.

Om man skulle likna olika typer av sex vid olika musikgenrer, vilken är du då?

– Jag vill, hoppas och önskar att mitt sex går att likna med smutsig och laddad Garage Rock à la The Sonics.

Här ser vi Carlan göra en extra snygg Walk of Shame:

/
/
/
MMA
/
/
/
/