Stockholm

Panelen: Var går gränsen för otrohet?

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Panelen denna vecka består av de snygga bloggtjejerna Victoria, Linnea och Mathilda.Frågan är: "Var går gränsen för otrohet enligt dig?"


Läs mer
Veckans panel

Victoria Törnegren, 19 år från Umeå. Jobbar för Modette och har nyss startat ett eget klädmärke.

Linnea Lujak, 23 år, uppväxt i Malmö men numera Stockholmstjej. Jobbar på Audi och minglar regelbundet runt på Stureplans alla krogar.

Mathilda Westerlund
, 19 år, ursprungligen från Umeå men nedflyttad till Stockholm. Skriver krönikor för Sex & Blandat, jobbar i videobutik och gillar att pyssla i sitt hem, se film och filosofera över kärlek.

Victoria Törnegren, bloggar på Modette:

- För mig handlar otrohet mer om förbjudna tankar och känslor än om en förbjuden handling. Min gräns går när personen jag älskar väljer att mer än en gång tänka på någon annan än mig och känner för mer än en sekund att jag inte är den enda för honom.

Linnea Lujak, bloggar på Spotlife:

- Jag tycker att man ska tänka på magkänslan när det gäller otrohet, det som känns förbjudet är oftast förbjudet. Det kan vara okej att vara lite flörtig utan att någon tar skada eller mår dåligt av det. Annars tycker jag att man ska visa respekt mot sin partner, ett bra sätt att tänka på är "skulle jag uppsatta ifall min partner gjorde så mot mig?" om inte, då är det kanske över gränsen!?

- Det är väldigt svårt att dra en exakt gräns för otrohet, jag tror inte att det är någonting man kan bestämma eller komma överens om i förväg... utan är man tillsammans med någon och verkligen tycker om den personen, då har man inte heller något behov eller någon lust till att vara med någon annan person och då kommer den situationen inte heller att uppstå. Skulle den ändå uppstå, då är det antagligen något i förhållandet som inte stämmer och som måste redas ut, inte en gräns som måste sättas!

Mathilda Westerlund, bloggar på kiralou.se:

- För mig går gränsen vid att attraheras och engagera sig i någon annan. Liksom att gå bakom ryggen på sin partner på ett känslomässigt eller fysiskt plan är båda lika fel. Otrohet är inte bara att ligga med någon annan, utan hur man sätter sitt förhållande på spel genom att involvera sig i någon annan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.