Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjejpanelen: Varför får man som kille mer ragg när man har tjej?

Filippa Berg.
1 av 4

Filippa Berg.

Emelie Lager

Quetzala Blanco.
2 av 4

Quetzala Blanco.

Margret Atladottir.
3 av 4

Margret Atladottir.

4 av 4

Sex & Blandat | 31/08/2011 16:29

Det oändliga mysteriumet. Vad beror det egentligen på?Vi har frågat veckans tjejpanel om vad de tror.

Quetzala Blanco:

- Detta kan jag svara på då jag är Sveriges homewreckerexpert. Detta är även lika både för killar som tjejer, och svaret är mycket, mycket enkelt. När man har partner så betyder det att man inte är helt galen utan faktiskt går att ha möblerade rum och kan sköta enklare sysslor så som städa, laga mat och ha sex. Det är lite av en garanti på att man är trevlig och skön. Sen är det ju lite så att när man har partner så är man den perfekta personen att ha en hemlig affär med eftersom man kommer att hålla tätt, och det är i stort sett omöjligt för relationen att bli obehaglig (delvis någon utvecklar känslor, ställer till med en scen och så vidare) och man kan leka ihop för bägge parter vet att det bara är på låtsats.

- Sen har jag hört, men inte fått bekräftat än, att män som kvinnor, älskar att jaga och ta det de vill ha, och något som verkar mer svåråtkomligt (delvis har partner) är alltid lite mer åtråvärt.


Filippa Berg
:

- Statusen på killar som är tillsammans med snygga tjejer höjs avsevärt. Eftersom att man tänker att snygga tjejer är svåra att få. Man tänker "oj har han fått henne, då måste han verkligen vara något speciellt!"
Även om nu tjejen inte är speciellt snygg är det ändå mer lockande med en "tagen" man. Utmaningen är en turn on.
Och sen är det ju faktiskt så att; "om han är upptagen ska du bara vara bättre än hans tjej. Är han singel ska du vara bättre än alla tjejer i hela världen"...

- Jag tror också att man är mycket mer avslappnad och "cool" när man är med någon och därför inte uppfattas som desperat. Att vara cool och avslappnad är attraktivt.
Måste även tillägga att jag tror att det hela går åt båda hållen!


Margret Atladottir:

- Såhär är det: när du är i ett förhållande är du förhoppningsvis kär. Och när du är kär strålar du. Du är dessutom inte ute på jakt efter någon/något, alltså är du inte desperat. Kvinnor hatar desperata män. Du är dessutom lite svår, kanske inte brytt dig om att klä upp dig eller se fräsch ut. Kvinnor älskar män som inte bryr sig om hur de ser ut. Sen är det ju rätt kul med män som har ring på fingret. Det är lite av en utmaning. Kvinnor älskar utmaningar.