Lördag 25 Sep
Stockholm

Sex & Blandat presenterar - En telefonvärdinnas dagbok

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Sex & Blandat presenterar stolt vår nya spalt: En telefonvärdinnas dagbok!Men vem är egentligen Marielle, kvinnan bakom spalten?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
En telefonvärdinnas dagbok

Läs första spalten här!

Vi förstår självklart att ni är nyfikna på vår nya skribent. För att lära känna henne lite bättre ställde vi därför några väl valda frågor.

Först och främst. Hur gammal är du?


- 24.

Var bor du?

- Relativt ingenstans. Slaggar på madrass hos en kamrat i Mörby och ska vakta en annan kamrats supermysiga lägenhet på Stora Essingen under två månader snart. I november ska jag hitta mig en egen koja på hittills okänd plats i Stockholm.

Är du singel?

- Ja, men ägnar mig åt så kallad dejting.

Intressen?

- Skriva, tänka, filosofi/psykologi/politik/the heavy stuff etc och att idka oralt med sexigt manskön.

Vad har du haft för andra jobb?

- Jag har främst jobbat på mitt liv men har även gjort mig skyldig till barnpassning, telefonförsäljarslit och skådespelarinsatser inom pornografi.

När började du arbeta som telefonvärdinna?

- En kort stund 2007 som första period, med återupptagande nu under årets sommar.

Vad är det bästa med jobbet?

- Att jag räddar liv! En runk om dagen håller cancern borta från prostatan.

Det sämsta?

- Att jag betalas för samtalstimmar vilket innebär att jag kan sitta inloggad utan lön i tre timmar och sedan få ett femminuterssamtal och så är det snipp snapp slut för den aftonen.

Vad fick dig att börja?

- Som så många andra som har låtit sig förslavas av det kapitalistiska samhället har jag ett behov av pengar och då det alltid finns plats för fler telefonvärdinnor slog jag till för att arbeta med det undertiden jag söker 'vanligt' arbete. Tycker om att det är så enkelt och fritt också, att jag kan sitta naken framför datorn och äta nudlar - på arbetstid!

Tjänar man bra?

- Jag tycker att det är bra summor för så simpelt arbete, men det är svårt att komma upp i gåslever-lön. Passar bäst som extrakneg. Även om det är glassigt första tiden på ett arbetspass så blir det slutligen kämpigt att låta kåt och glad timme efter timme.

Är det bara "skumma" typer som ringer eller är det "helt vanliga" också?

- Så kallade helt vanliga finns det gott om, men jag tror att många av dom som jag uppfattar som märkliga säkerligen framstår som helt vanliga då dom sitter på tuben och läser morgontidningen, eller då dom kysser frugan god natt. Efter tolv slår de det dyra numret och lever ut the freak inside...

Vet dina vänner/familj om ditt jobb eller är det något du håller hemligt?

-
Dom vet.

Vad anser de om ditt jobb?

- Mamma är mån om att jag håller en distans och inte blir ledsen i ögat, men jag tror att jag har lyckats förklara för henne att jag inte gråter i ett hörn smutsig av den kristna sexualmoralens skam, så det anses inte så mycket utöver att hon precis som jag hoppas på annat yrke i första hand. Mina vänner är nyfikna.

Skulle du rekommendera jobbet till andra?

- Absolut - och jag gör det hela tiden! Jag har värvat en väninna och värvar gärna fler. Branschen behöver fler brudar som sitter nakna framför datorn och äter nudlar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela