1 av 3
2 av 3
3 av 3

Sex & Blandat presenterar - En telefonvärdinnas dagbok

Sex & Blandat presenterar stolt vår nya spalt: En telefonvärdinnas dagbok!Men vem är egentligen Marielle, kvinnan bakom spalten?


En telefonvärdinnas dagbok

Läs första spalten här!

Vi förstår självklart att ni är nyfikna på vår nya skribent. För att lära känna henne lite bättre ställde vi därför några väl valda frågor.

Först och främst. Hur gammal är du?


- 24.

Var bor du?

- Relativt ingenstans. Slaggar på madrass hos en kamrat i Mörby och ska vakta en annan kamrats supermysiga lägenhet på Stora Essingen under två månader snart. I november ska jag hitta mig en egen koja på hittills okänd plats i Stockholm.

Är du singel?

- Ja, men ägnar mig åt så kallad dejting.

Intressen?

- Skriva, tänka, filosofi/psykologi/politik/the heavy stuff etc och att idka oralt med sexigt manskön.

Vad har du haft för andra jobb?

- Jag har främst jobbat på mitt liv men har även gjort mig skyldig till barnpassning, telefonförsäljarslit och skådespelarinsatser inom pornografi.

När började du arbeta som telefonvärdinna?

- En kort stund 2007 som första period, med återupptagande nu under årets sommar.

Vad är det bästa med jobbet?

- Att jag räddar liv! En runk om dagen håller cancern borta från prostatan.

Det sämsta?

- Att jag betalas för samtalstimmar vilket innebär att jag kan sitta inloggad utan lön i tre timmar och sedan få ett femminuterssamtal och så är det snipp snapp slut för den aftonen.

Vad fick dig att börja?

- Som så många andra som har låtit sig förslavas av det kapitalistiska samhället har jag ett behov av pengar och då det alltid finns plats för fler telefonvärdinnor slog jag till för att arbeta med det undertiden jag söker 'vanligt' arbete. Tycker om att det är så enkelt och fritt också, att jag kan sitta naken framför datorn och äta nudlar - på arbetstid!

Tjänar man bra?

- Jag tycker att det är bra summor för så simpelt arbete, men det är svårt att komma upp i gåslever-lön. Passar bäst som extrakneg. Även om det är glassigt första tiden på ett arbetspass så blir det slutligen kämpigt att låta kåt och glad timme efter timme.

Är det bara "skumma" typer som ringer eller är det "helt vanliga" också?

- Så kallade helt vanliga finns det gott om, men jag tror att många av dom som jag uppfattar som märkliga säkerligen framstår som helt vanliga då dom sitter på tuben och läser morgontidningen, eller då dom kysser frugan god natt. Efter tolv slår de det dyra numret och lever ut the freak inside...

Vet dina vänner/familj om ditt jobb eller är det något du håller hemligt?

-
Dom vet.

Vad anser de om ditt jobb?

- Mamma är mån om att jag håller en distans och inte blir ledsen i ögat, men jag tror att jag har lyckats förklara för henne att jag inte gråter i ett hörn smutsig av den kristna sexualmoralens skam, så det anses inte så mycket utöver att hon precis som jag hoppas på annat yrke i första hand. Mina vänner är nyfikna.

Skulle du rekommendera jobbet till andra?

- Absolut - och jag gör det hela tiden! Jag har värvat en väninna och värvar gärna fler. Branschen behöver fler brudar som sitter nakna framför datorn och äter nudlar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.