En singeltjejs bekännelser v. 47

Varje tisdag skriver vår hemliga skribent "Ida", 20, om sin gångna vecka - detaljerat och ocensurerat.


Om Ida

Ida är en 20-årig tjej från Stockholm som lever det goda livet.
Varje vecka ger hon oss en inblick i hur singellivet för en snygg tjej i huvudstaden ter sig. Uncensored.

Vill du fråga Ida någonting, maila till filippa.berg@nyheter24.se

Jag vet inte vad som har hänt men jag har varit extremt avtänd den här veckan. Gång på gång har jag avböjt diverse skamliga förslag för att istället krypa ned ensam i min säng med en bok. Just nu känns det faktiskt mer givande än att ligga och skreva, käka kuk och svälja sperma.

Kristian 00:10 - ”Vad gör du?” aka. "Kom hit och ha sex med mig."

Niklas 3 00:21 - ”När ska jag få spela fia med knuff med ditt underliv nästa gång?"

Andreas 22:53 - ”Tänkte om vi skulle avsluta det vi påbörjade i onsdags?” och syftade på tre sekunder fyllehångel.

Hela veckan har mer eller mindre bestått av lystna blickar, händer som inte missat ett tillfälle att röra min kropp, övertalningsförsök, pussar och komplimanger från dräglade killar vars högsta önskan verkar vara att sätta på mig. Och det är inget jag säger för att skryta utan för att det är sant.

Singellivet i all ära men det är inte alltid kul att känna sig som en vandrande fitta. Nu har jag skrivit här så pass länge att det är dags att ni får veta lite mer om vem jag är.

Jag är tjejen killar vill ligga med men inte bli tillsammans med.
Jag är tjejen killar stolt presenterar för sina vänner men inte för sina föräldrar.
Jag är tjejen killar vill ha som KK men inte som vän.
Jag är tjejen killar vill festa med men inte dejta.
Jag är tjejen killar vill ha på sin ligglista men inte lära känna.
Jag är tjejen killar är otrogna mot sina flickvänner med.

Varför? Kanske för att jag inte är som alla andra.

Så den här gången tänker jag skriva om killar som inte bara vill umgås med mina nedre regioner.


Fredag

Exakt tre veckor hade gått sen jag sist såg eller hörde något från Honom. Givetvis för att vi har befunnit oss på olika orter, något annat vore konstigt. Och trots att jag borde vara glad över attslippa stöta på honom gång på gång och ständigt bli påmind om vårt förflutna så har en liten gnagande saknad motvilligt vuxit fram i bröstet på mig. Jag är så van att ha honom runt omkring mig på ett eller annat sätt, att bara få ett meddelande med fyra bokstäver på facebook inger en sorts trygghet om att fortfarande finns där.

Jag tittar upp mot baren och där står Han som en hök och spanar ut över de dansande folkmassorna. Han ler och formar sina händer till ett hjärta riktat mot mig. En gest som betyder mer än just dess självklara innebörd, inte allra minst för att jag själv gjorde den mot honom för snart två år sen. Han drar mig intill sig och pussar mig om och om igen på kinden.

"Du är snygg hjärtat."

Senare under kvällen stöter vi på varandra igen och samtidigt som jag får den obligatoriska pussen ser jag hur hans blick är riktad mot någon bakom mig. Jag vänder mig om och ser en lång, vacker tjej med ben som slutar någonstans ovanför mitt huvud. Brunett såklart, han älskar brunetter. Jag och mitt blonda ruffs har varit det enda undantaget så vitt jag vet.

"Ida, har du träffat Lisa?"

Vi hälsar artigt och jag vänder mig om. I samma stund slår han ner blicken och tar min hand för att sen titta upp med något skamset över blicken. Jag har sett den blicken för många gånger för att inte veta vad den betyder. Han ler svagt och pussar mig en sista gång på kinden och jag går min väg. En halvtimme senare gör jag misstaget att gå förbi samma bar igen, tillräckligt nära för att i ögonvrån se dem stå så nära att deras näsor snuddade varandra. Tillräckligt nära för att han också kunde se att jag såg.

Jag kan inte beskriva hur frustrerande hela situationen är. Svartsjuk är jag absolut inte, jag har sett tillräckligt många tjejer komma och gå för att veta att jag har en plats som ingen kommer kunna ta ifrån mig. Och jag vet att det inte är vår tid nu, om den ens kommer är det flera år i framtiden eller så kommer den inte alls. Det kanske bara var de där veckorna för två vintrar sen och ett hundratals återfall. Det är det jag hatar att inte veta.


Söndag

Efter att ha gett samtliga män kalla handen hela veckan var Pär den enda som jag kunde tänka mig att umgås med. Det är så skönt att kunna prata med någon i flera timmar utan att bli avbruten av att en hand plötsligt är innanför ens bh. Att se en film tillsammans utan att börja hångla lagom tills att förtexterna har börjat rulla. Att ligga i ett knä och få örsnibbarna masserade utan att trosorna åker av i samma stund. Att skratta, prata barndomsminnen och dansa vals in i sovrummet.

"Så, hur vill du ha mig?"

"Avklädd. I sängen."


Det hade blivit min tur att ge honom massage. Jag började ta av hans kläder och han tog av mina.

"Jag bara förbereder dig lite så att du är redo..."

Ursäktade han sig med ett leende när han såg min frågande blick. Till slut var vi helt nakna och var fullt upptagna med att kyssa varandra.

"Den där massagen får nog vänta lite...."

Sen kastade han sig över mig. Precis som alltid var sexet passionerat, intensivt och erotiskt. Läppar, tunga och kroppar mot varandra hela tiden i världens alla ställningar. Han slickade mig i över en halvtimme innan vi fortsatte. Kyssarna blev saltare och svetten rann om oss båda. Han knullade mig bakifrån och lutade sig över mig så jag kunde höra hur hans andetag blev djupare och djupare för att till sist bli ett lågt stön när han kom i mig.


Måndag

Vi låg sked när jag vaknade och jag kröp ännu närmre honom så att hela min kropp pressades mot hans. Han smekte mig från brösten ända ner till mina ben och kysste min rygg. Hans skägg gav mig rysningar över hela kroppen och han placerade sin hårda kuk mellan mina ben och började gnida den fram och tillbaka. Bara utanpå och för varje minut blev den våtare och våtare. Morgonsex är bland det bästa jag vet så jag kunde inte fått en bättre start på veckan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!