Killar avslöjar: Då visste jag att jag inte längre älskade henne

- 30/10/2016, 21:56 -
Killarna berättar om vad som fick dem att inse att du inte längre älskade sina flickvänner.
1 av 5

Killarna berättar om vad som fick dem att inse att du inte längre älskade sina flickvänner.

Pixabay

Vissa historier var brutalare än andra.
2 av 5

Vissa historier var brutalare än andra.

Pixabay

Läs alla historier i listan under.
3 av 5

Läs alla historier i listan under.

Pixabay

4 av 5

5 av 5

De här killarna avslöjar i vilket ögonblick de insåg att de inte längre älskade sina flickvänner.

Har du vaknat en morgon och tittat på din partner och inte längre känt den där pirriga kärlekskänslan? Det är du nog inte ensam om.

De här killarna avslöjade det ögonblick då de visste att de inte längre älskade sin partner på internetforumet Reddit. Och vissa av historierna är riktigt brutala, skriver Independent.

Sade nej för fort

En person skriver att hans vän frågade honom om han tänkte gifta sig med sin flickvän och han svarade "nej" alldeles för fort. Men trots det var han tillsammans med henne ytterligare ett år innan han slutligen dumpade henne – efter att hon varit otrogen.

När hon fes

En person skrev bara kort och gott: "När hon fes och jag bara blev irriterad, jag fnissade inte ens längre".

Bildkälla: TT

Ville inte gå hem

En annan man skriver att han visste när han inte längre ville gå hem. Hans flickvän väntade bara på honom hemma för att han skulle underhålla henne, och blev bitter om han inte ville se på film eller äta middag med henne. Han kände till slut att han hellre arbetade än var med henne.

Brydde sig inte längre

En kille var på semester med sin flickvän när de började bråka. Hon frågade då: "Bryr du dig ens om att jag är upprörd?" och han insåg att det gjorde han faktiskt inte. Han lämnade henne fyra dagar senare.

Skilsmässopapper

Den mest brutala historien berättade en kille som hört den av sin vän. Vännen hade varit med sin fru på semester. Efter en dag med en privat kryssning, fin middag och tryckare sade frun plötsligt: "Jag älskar dig inte längre. Jag vill skiljas" och tog fram underskrivna skilsmässopapper. Stelt.

Ville inte ha sex

En person beskriver det som att hans flickvän var perfekt, men han slutade ändå vilja vara med henne, hålla hennes hand eller ha sex. "Jag insåg att jag bara var i relationen för att det var säkert och bekvämt, men det fanns ingen gnista där för mig".

Bildkälla: TT

Flera personer som läste tråden fick själva ångest och kände igen sig i personernas berättelser. En person skrev: "Det här är exakt som jag känner i min relation".

Slutsatsen killarna slutligen drog var att det finns en enkel regel – om du gillar att vara ensam mer än att vara med din partner är det läge att bryta upp, skriver Independent.

Forskare har även tidigare sagt att personer som bor ensamma är lyckligare än personer som bor med andra, även sin partner. Och känner du också igen dig så borde du kolla in den här listan på 7 varningstecken som visar att ditt förhållande håller på att gå åt skogen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om de två saker som forskare menar är hemligheten bakom en lång och lycklig relation och vilka jobb som är mest troliga att vara otrogna.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.