Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6503
reaktioner idag

Vi bad folk sammanfatta sina värsta dejter med en mening

Dessa berättelser må vara korta, men de är inte mindre obehagliga. Här nio skräckhistorier från dejtinglivet – sammanfattade i en mening.

Att inte alla dejter är helt lyckade kan vi nog enas om. Här är nio skräckhistorier från oturliga singlar.

"Skriet" av Munch sammanfattar känslan inför singellivet ganska bra.

Men ge inte upp! Fortsätt svajpa så kanske du finner lyckan till sist.

Funderar du på att göra slut? Gör inte det. I jakten på kärleken är nämligen allt långt ifrån guld och gröna skogar.

Det enda vi egentligen har fått lära oss av Tinder är att vi nog aldrig kommer hitta den rätta – och hur sjukt märkliga vissa människor kan vara. Nyheter24 bad därför ett gäng singlar att sammanfatta sina värsta dejter med en mening. Ni kommer inte att bli besvikna.

Martina, 28

– Träffade en läkare, vi hade noll kemi så det slutade med att jag enbart frågade om alla mina krämpor och till slut fick dejten inspektera ett utslag för att se om jag hade cancer.

Emil, 24

– Det första hon gör när hon kommer in genom dörren är att klä av sig naken och sätta på Euphoria, dansa hela dansen, för att sedan oblygt gå till kylskåpet och ta en öl och en korv.

Fanny, 23

– Snackade skit om Beyonce, skröt om sin B-uppsats och bjöd på bedrövlig mansplaining, behöver jag säga mer?

Lamin, 21

– Jag tror fan att personen typ inte hade duschat på tre veckor utan att överdriva, trodde inte att det fanns människor som var värre än mig på min värsta dag.

Tora, 23

– En Tinder-kille skulle hem till mig på natten, såg på hans gångstil genom fönstret att det skulle bli katastrof (men släppte ändå in honom för att hans röst lät okej genom porttelefonen).

Kalle, 28

– Bjöd dejten hem till mig, men efter en sekund kändes det helt fel och det fanns ju inga flyktvägar. Tiden gick och i panik började jag plocka fram random böcker från min bokhylla och recitera dem, för att undvika att sitta för nära och skicka fel signaler. Herregud vad svårt det är att be någon gå… slutade med att personen sov kvar.

Alex, 22

– Klockan 07.00, efter några alldeles för blöta Tindersvepningar blev jag knivhotad av en tjej vars lägenhet var tapetserad med utskrivna bilder på fjärilar och sandstränder. Bonus: hon började följa mig och alla mina kompisar på Twitter ett år senare.

Johanna, 21

– Kämpade i mig massa sushi på finrestaurang för att jag inte vågade säga att jag hatar det, efter ett tag behövde jag gå in på toaletten och spy.

Victor, 23

– Efter att ha svalt stoltheten och sänkt lägstaåldern på Tinder till 18 år fann jag mig själv plötsligt i säng med en våldsamt lagd 19-åring med en fäbless för hårt strypsex, och jag kunde inte släppa tanken på att jag både ströp och låg med… ett barn — samtidigt. Ångest.

Artikeln inspirerades av VICE, som bad folk sammanfatta sina värsta dejter med sex ord.

En annan person som såg sin tinderdejt förvandlas till en riktig mardröm kan du se här:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Använder du Tinder?

Mer:

Därför ska du och bästisen vara singlar tillsammans i sommar