Singelkillen bloggar på www.singelkillen.net
1 av 2
Singelkillen bloggar på www.singelkillen.net - Foto: Singelkillen.net
En prefekt mus?
2 av 2
En prefekt mus? - Foto: All over press

Krönika: Underliga underliv

Sex & Blandat bad bloggaren Singelkillen att berätta hur han ser på det här med kön, och då kvinnliga sådana i synnerhet. Det gjorde han så gärna och detta är hans ord.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Vill du läsa mer?

Fler texter av Singelkillen hittar du på hans blogg: 

www.singelkillen.net.

Fittor, fittor fittor.
De kommer i många skepnader.
De kommer i många smaker och lukter.
och de kommer.

I egenskap av kille som ligger regelbundet får man se dess olika former och frisyrer och känna dess lukter och smaker. Och det finns många, på gott och på ont. Tack och lov så har jag inte alltför ofta råkat ut för ett kön som tvingat mig till en u-sväng när man ska ner och besöka "den lilla mannen i båten" men det har hänt och det är aldrig kul. U-svängen har tagits vid för yviga frisyrer, och utslag som fått mig att lyfta på hatten och tacka för mig.

Fittan är lite som en delikatessavdelning i matbutiken: man får se saker man aldrig sett förut samtidigt som man har någon över sig som proklamerar att friskt vågat är hälften vunnet. "Detta är en italiensk delikatess-fitta från de södra regionerna. Uppvuxen på torrfoder och hallon, som ger den en distinkt och frän lukt av bergsget. Väldigt populär bland äldre herrar som regelbundet besöker Thailand".

Tjejer har uppenbarligen relativt ofta komplex över sin lilla hallongrotta, på samma sätt som vi män ofta har komplex över vår kuk. Oftast så är det de olika formerna och längderna på fittans blygdläppar som spökar, medan för oss är det snarare längden, bredden och, enligt Alabama, även smak och doft. Och som kille så ligger det på oss att när frågan kommer, snällt ljuga: "Va? nejje, skitfint. Jag tycker det är lite gulligt att den ena ser ut som en rostbiff och den andra hänger till knät". På samma sätt som ni säger: "Shit alltså, du har den stöööörsta jag sett och den smakar som en pina colada när man behöver den som mest".

Jag vill inte gå in i detalj på hur jag vill att en fitta ska se ut, för då kommer alla som har en som ser "annorlunda" ut, få sig ett frispel och aldrig mer erbjuda mig sexuella tjänster och det vinner ingen av oss på. Men var inte oroliga, det finns folk till allt. Hur er än ser ut så kan jag lova att någon kommer tycka att den är den finaste i världen, och att den är speciell.

Personligen, och vet att det stämmer för de flesta killar, har jag på riktigt inget emot att blygdläppar har olika längd och vad det nu är. Jag har aldrig backat på grund av en fittas utseende, eller pratat allt för mycket om den med mina polare efteråt. Jag har dock preferenser på hur jag vill att den ska se ut, och ju mer lik den är min "ultimata fitta" desto hårdare blir mitt stånd.

Med det inte sagt att man backar om den ser lite weird ut. Man kanske hajar till, men sen kör man. Det ska nog krävas att den påminner om en portion spaghetti och köttfärssås för att jag ska tycka att den är för underlig att knulla.

Så, vad jag försöker säga är detta: så länge din fitta inte mimar till Abba-låtar, så har du inget att oroa dig för. Släpp era fittkomplex och slappna av - allt blir så mycket roligare då.

/ Singelkillen

 

Här har vi en fin liten sång om fitta

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.