En one-minute-man?
1 av 2
En one-minute-man?
"Hon doftar rosor, och jag luktar arabiska kryddor."
2 av 2
"Hon doftar rosor, och jag luktar arabiska kryddor." - Foto: Sxc.hu

Cimon Lundberg: Hellre en one-minute-man än en no-minute-man

KRÖNIKA. "Det är med både stolthet och fasa jag tänker presentera den nya mannen. Kanske min generations sex-machine, vad vet jag. Plötsligt är jag en one-minute-man." Cimon Lundberg delar med sig av sina tankar.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Cimon Lundberg

Cimon, 20, bor på Södermalm i Stockholm. Han är programledare, krönikör och gör samtidigt en hel massa annat. Han är åter tillsammans med sin stora kärlek Michaela Forni.

Givetvis har Cimon även en blogg där man kan följa honom på alla hans uppsåt och den kan du läsa HÄR.

Jag hade börjat acceptera mitt sorliga singelliv. Ett liv endast bestående av hämtmat, möglig disk (nej, jag har inte heller någon aning om hur det går till) och aldrig rena kläder. Trött på att onanera, trött på all porr, trött på alla par.

Så enligt rutin borstar jag tänderna så där fort så att de är på gränsen till oborstade. Luktar mig under armarna och beslutar att strunta i duschen, så farligt är det inte kan jag tycka. Kliar mig lite i skrevet och gör en notis om att det är dags att ansa, precis som jag tyckte för en vecka sedan. Men när jag sedan går tillbaka till sängen, inser jag att mönstret ska brytas. "Herregud, det ligger ju för fan en kvinna i min säng!", tänker jag för mig själv.

- Ehm, vad tycker du om en film, säger jag och vill plötsligt ge mig själv en lavett. Film? Verkligen Cimon?

Sagt och gjort. Vi bestämmer oss för att lägga oss tillrätta i sängen. Jag med hårigt kön, hon med nyköpta underkläder. Hon doftar rosor, och jag luktar arabiska kryddor. Det känns som om jag ligger på en spikmatta - ingenting är bekvämt. Den obetalda räkningen som ligger i byrån mitt framför sängen börjar plötsligt spöka. Medan hon ligger bredvid och ålar som en magdansös. Det är dags att ta mig själv i kragen.

- Du kan det här Cimon. Du vet att du kan. Ja, det är lite skillnad på att onanera och ha samlag. Det är det. Men kom igen för fan, din patetiska människa! Försöker jag intala mig själv.

Även det, sagt och gjort. River ned datorn, täcket och våra underkläder i ett enda svep. Precis som de gör med skrivbord på film. Nej faktiskt inte. Jag lägger försiktigt ned datorn och börjar förföra. På en sekund har jag lyckats riva av mig kalsongerna och ligger och flåsar henne i örat. Shoff! Stånk, bök, hoppsan hejsan.

Samtidigt som jag viskar magiska ord, försöker jag lista ut hur jag har lyckats glömma hur fantastiskt det är att ha sex med någon annan än sig själv. Mycket fantastiskt. Herregud, otroligt! Helt underbart. Finner inga oooooo.... Oh nej. Jaha. Hoppsan. Sorry. Pardon me damen, men jag råkade visst…

Jag nämnde att jag fått av mig mina kalsonger, men hann jag säga något om ifall jag lyckats få även henne avklädd? Det var knappt. Vi kollar på varandra, som om vi precis hörde någon försöka göra inbrott i lägenheten. Vi ser på varandra, som om vi båda just vaknat upp ur koma, frågande om vart vi är, vilka vi är. Vad är det som händer här då? Hon, något besviken. Jag, totalt fascinerad. Förvirringen är total och så, även tystnaden. Jag torkar pannan och tackar gud för att jag tidigare har fått chansen att prestera som en hingst för henne.

Så, jag känner nu stolthet över att få vara en i gänget. En av grabbarna jag aldrig fick vara på skolgymnastiken, eller under fotbollsmatchen på skolgårdens grusplan. För visst håller vi ihop nu? Alla kommer vi dit?

Stolthet, känner jag också för att min kvinna får mig att handfallet komma under en minut. Och fasa inför att någonsin, i hela mitt liv, bli så singel igen.

/ Cimon

Johan Rheborg är singel och kräsen i Parlamentet


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.