Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

16 populära teknikprylar – som kostar under 1 500 kronor

Bra behöver faktiskt inte vara särskilt dyrt.

Alla älskar vi väl prylar? Vi har finkammat nätet och hittat de allra bästa grejerna, som alla kostar under 1 500 spänn.

Retrokonsoler

Gamla tv-spel är hetare än någonsin och alla de tre giganterna, Nintendo, Atari och Sega, har släppt små konsoler som innehåller högvis med klassiska spel. Ett måste för alla pryl-nördar!


ATARI / Nintendo Classic Mini NES / SEGA

Hälsa

Dags att börja ta bättre hand om dig själv? Det blir mycket roligare om du åtminstone kan få en ny, rolig leksak.

Få bättre tandhälsa med en eltandborste och håll koll på hur mycket du rör dig med en aktivitetsmätare som FitBit Charge 2. Eller, köp en våg för över tusen kronor! Om du tycker att det låter mycket måste du fatta att det här är världens smartaste våg, som mäter allt från fettprocent till vädret.


Eltandborste, Oral B / Världens smartaste våg / FitBit Charge 2

Mobilhögtalare

Stort ljud behöver inte ta mycket plats! Små mobilhögtalare kan verkligen vara förvånansvärt bra. Dessutom är de lätta att ta med, så att du alltid kan njuta av din musik.


Harman Kardan Onyx / Trust Jukebar

Hemmet

Unna dig en ny pryl till hemmet. En luftrenare är guld värd för alla allergiker eller för den som vill ha en fräschare inomhusmiljö. Den här från Bionaire är riktigt bra.

För ett bättre kök är en mixer eller en fritös ett bra köp. Det är ganska billiga hushållsmaskiner, som du kommer att få användning för ofta.


Luftrenare / Fritös, just nu nedsatt 59 % / Mixer

Mobiltelefoner

En telefon under 1 500? Ja, det går faktiskt att hitta riktiga guldkorn även till det priset!


Samsung Galaxy J3 / iPhone 5c / Huawei P8 Lite

Superfynd

Rea är alltid roligast, och här är två riktiga superfynd.


Hörlurar – just nu 57% rea / Tangentbord från Razer – spara 52 %!

Vill du ha mer rea? Då föreslår vi att du klickar här.

Vill du ha mer? Vad sägs om att läsa om sakerna alla gamers drömmer om att ha?

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att det innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.

Älskar du prylar?