5 outfits som gör dig snygg på jobbet

En klassisk outfit går att bära både dag och natt. Vi hjälper dig att hitta kläder som du kan bära till både jobbet och festen.


Det är din första vecka på ditt nya jobb och en massa tankar flyger omkring i huvudet. Helst vill du hänga med dina nya kollegor både på jobbet och sedan på en AW-men vad ska du ha på dig? Vi hjälper dig med outfits för hela veckan.

Måndag

Det är första dagen på jobbet och du är osäker på om det finns någon klädkod, därför klär du dig i en klassisk look som passar till allt. Denna blazer matchar du antingen med ett par kostymbyxor eller att par snygga ljusblåa jeans.

Gillar du den vita outfiten på bilden nedan? Här hittar du en look-alike för sjukt bra pris!

Tisdag

Något som passar varje dag och som går att bära med både klackar och sneakers är ett par Vintage Levis jeans med en off shoulder-blus till. Vill du se extra chic ut så bör du styla håret med en stram hästsvans. Voilà, din tisdag är klar!

Onsdag

Nu har halva veckan gått och lill-lördag är här! Vad ska du ha på dig idag? Den lilla svarta är en klassisk outfit som blir perfekt för denna dag! Känns det lite för uppklätt? Då ska du använda ett par vita Converse till.

Här hittar du de populäraste svarta klänningarna från Na-Kd.

Torsdag

En dag till sedan är det helg. Du har varit stressad hela veckan och all din energi har gått åt att prestera så bra som möjligt. Du känner dig lite osäker och undrar om du är tillräckligt bra för jobbet. För att få upp humöret bör du bära en T-shirt med tryck på, helst ett tryck som motiverar dig och får dig att inse att du är grym!

Matcha din T-shirt med det här snygga halsbandet!

För att det inte ska se allt för avslappnat ut så bär du ett par utsvängda svarta byxor till.

Fredag

Grattis! Din första vecka är snart över och du har en outfit kvar. Eftersom det är fredag så har du rätt att klä dig i glitter, du måste ju trots allt fira att du klarade av veckan galant! Dessa byxor sitter perfekt och är supersnygga. Kanske lite vågat men du kommer garanterat få komplimanger både på jobbet och på dansgolvet!

Vågar du inte klä dig i glitterbyxor den första veckan, då hittar du en massa annat i glitter här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.