20 prylar du behöver för att styra den perfekta sommarfesten!

Här får du 20 grymma tips på allt du behöver för att leverera sommarens bästa fest.


Nu är den bästa tiden för att bjuda alla du känner på grillfest, tårtkalas i trädgården, poolparty eller någon annan härlig sommarfestlighet. Med hjälp av den här listan kommer din fest bli den det snackas om ända till nästa sommar.

1. Glasbehållare

Den här snygga behållaren är perfekt när du ska bjuda på bål. Den rymmer 4,5 liter, kommer från Lagerhaus och blir din för 299 kr.

2. Glas

Extra tåliga glasPlastglas

Inget kalas utan kras, brukar man ju säga, men det är faktiskt bra med tåliga glas när det är fest. Så behöver inte någon gäst skämmas över att något går sönder och du behöver inte köpa nya glas. Win-win. Glasen till vänster i glas men extra tåliga, och de till höger är gjorda i plast

3. Grill

Ska du bjuda på grillmiddag behöver du ju en rejäl grill så att du kan mätta alla dina gäster samtidigt. Med den här grillen kan du laga mat till 12 personer – till ett riktigt bra pris. 

4. Ljusslingor

Ett enkelt sätt att fixa partystämningen är med någon eller några ljusslingor. Den här slingan har 16 lampor och finns i köpa med både klart glas och med olika färger. Här hittar du den till bäst pris.

5. Ballonger

Ballonger är lika med fest, det vet ju alla. Här hittar du ballonger i olika färger och former, till exempel de på bilden som kostar mellan 29-49 kronor hos Lagerhaus.

6. Kamera

Det som inte dokumenteras har aldrig hänt! Skicka runt en kamera bland gästerna så kommer du ha en massa roliga bilder att kolla igenom när festen är över. Antingen satsar du på en färgglad polaroidkamera, eller så kör du på det moderna stuket med digitalkamera. Nikon D7200 har fått riktigt bra recensioner och är dessutom prisvärd. Här hittar du den billigast!

7. Högtalare

Musiken är ett väldigt viktigt element vid varje fest. För att din fantastiska musiksmak ska göras rättvisa borde du investera i en högtalare med bra ljudkvalitet. Till exempel den här från Bose som du hittar till bäst pris här. 

8. Kylbox

En dricka som borde vara kall men inte är det är väldigt otrevligt och inget du borde utsätta dina gäster för. Den här kylboxen rymmer 85 stycken 33-centilitersburkar och du hittar den här.

9. Skylt

Visa var festen är med de här snygga skyltarna från Lagerhaus. Du köper paketet med alla sex här för 79 kr.

10. Utomhusbelysning

När festandet fortsätter inpå småtimmarna och ni är utomhus är det trevligt med lite belysning. De här kostar bara 99 kr för tre stycken.

11. Ljusglob

Den här festliga ljusgloben går att ha både flytande i poolen och i trädgården. Välj färg efter tillfälle och atmosfär. Här finns det att klicka hem.

12. Snygga drinkmuggar

Servera drinkarna ur de här fina glasburkarna så blir de extra goda. De kostar 39 kr hos Lagerhaus.

13. Spel

Att ha ett kubbspel, fotbollar eller något annat som går att leka med kommer vara uppskattat av gäster oavsett ålder. Man är aldrig för gammal för att leka! Här hittar du spelet och här hittar du fotbollen.

14. Bägare

Det är detaljerna som gör det! Till exempel de här snygga bägarna som du kan servera snacks, godis eller kanske pommes i. De kommer från Lagerhaus och de svarta kostar 39 kr (12-pack) och de guldiga 29 kr (6-pack)

15. Karaff som sätter smak på vattnet

Servera vattnet lite roligare genom att hälla upp det i den här karaffen som har ett inbyggt spett. Genom att trä valfria frukter eller grönsaker på spettet blir vattnet både snyggare och godare. Klicka hem den här.

16. Nya glas

Om du ska hosta en middag är det ju ett perfekt tillfälle att slå till på nya, snygga glas. Till exempel de här stilrena som kommer från Iittala. Här hittar du det bästa priset.

17. Engångsartiklar

Tallrik med glitter, 39 kr (12-pack)Färgglad tallrik, 29 kr (12-pack)Sugrör (25-pack), 29 kr

Är det många som kommer på kalaset kan det vara bättre att duka med engångsgrejer, som till exempel tallrikarna på bilden. Här hittar du dem och en massa andra engångsartiklar hos Lagerhaus.

18. Utemöbler

På sommaren vill man sitta ute (ja, även om det är kallt, vi bor ju i Sverige) och då vill man gärna ha något att sitta på. Här kan du klicka hem sittgruppen ovan till ett riktigt bra pris.

19. Soffhäng

Eller en nice soffgrupp för gästerna att hänga i?

20. Konfetti

Silver, 19 kr / Färgad, 39 krGuld, 19 kr

För att alla älskar konfetti! Konfetti är kul! Konfettin på bilden kommer från Lagerhaus och du köper den här. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.