Kylie Jenners sminkfavoriter – här hittar du dem billigast

Kardashian-medlemmen Kylie Jenner är en riktig sminkdrottning. Här är hennes favoriter – som inte är från hennes egna kollektion.


Med sitt egna märke Kylie Cosmetics har realitystjärnan gjort sig känd även i skönhetsindustrin. Men vad gillar hon för smink, förutom sitt eget? Hon pratar om det i intervjuer med Violet Grey och på sin egen snapchat.

Hon berättar också att hon har väldigt mycket smink orört i sitt beautyroom – men att just de här produkterna är saker hon använder varje dag. 

1. Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit

Det är kanske ingen överraskning att det här populära contourkitet är i Kylie Jenners sminkfavoriter. Ett grymt bra contourkit – ett av de absolut mest sålda.

Sminka dig till en lika vass contour som realitystjärnans. Du hittar det billigast här

2. Victoria's Secret body mist

Vi trodde att Kylie Jenner skulle berätta om en dyr, exklusiv parfym. Men icke. Hennes favorit är Coconut Passion Body Mist från Victoria's Secret.

Hur grymt är inte det? Det betyder att vi kan dofta precis som Kylie för knappa hundralappen!

3. Anastasia Brow Wiz Pencil

Grym ögonbrynspenna som enkelt gör dina bryn on fleek. Du kan applicera med precision och sedan kamma igenom stråna med borsten. Här hittar du den billigast – från 176 kronor.

4. Laura Mercier Setting Powder

Se till att sminket håller hela dagen med transparent puder. Det här är ett riktigt populärt puder från Laura Mercier – vi är inte förvånade över att det här är en av Kylie Jenners favoriter. 

5. BeautyBlender

Wow. Kylie Jenner är precis som oss. Hon använder också en fuktig BeautyBlender! Om du inte redan har en så måste du nästan skaffa en – det kommer förändra din sminkupplevelse. På riktigt. 

6. Benefit Hoola Bronzer

Matt bronzer från Benefit som också är riktigt populär bland alla beautyjunkies. Kostar under 300 spänn och det är så värt det. Kan användas som contouring, bronzer och till och med ögonskugga. 

7. Ardell Wispies Lösögonfransar

Det finns flera olika versioner av Ardells populära ögonfransar. Men Wispies är de som Kylie Jenner tycker om mest.

I en intervju med PopSugar berättar hon att hon tidigare älskade dramatiska fransar, men nu hellre har mer naturliga. Därför är Ardells Wispies en favorit. 

8. Lancome Hypnose Drama 

Hypnotisera alla med dina fransar – eller nästan i alla fall. Grymt bra mascara som ger volym från Lancome

9. Bronzer från Kardashian Beauty

Det är nog ingen skräll att Kylie Jenner älskar sina storasystrars bronzer. Vi fattar dock varför – för den är jättebra till ett överkomligt pris. 

Förståeligt nog så berättar Kylie Jenner i sin intervju med Popsugar att hon gärna varierar sina bronzing-produker. Just den här använder hon under kindbenen, på tinningarna och under hakan. Du hittar bronzerpudret billigast här.

10. MoroccanOil för håret

Storsäljare från MoroccanOil som vårdar och återfuktar håret. Här hittar du schampot och här hittar du balsamet

11. Brun-utan-sol på burk

Även om Kylie Jenner ofta blir sprayad brun – så hyllar hon ändå budgetbrännan Cocoa Brown på sin Instagram. Även svenska influencers som Therese Lindgren älskar den här söta flaskan med brun-utan-sol.

Det bästa av allt är att den är så billig och går att få tag på överallt. Du hittar den billigast här – knappt 80 spänn.

Ska du bada i sommar? Eller är du rädd för de oväntade regnskurarna? Då bör du skaffa en vattenfast mascara. Missa inte 8 vattenfasta mascaror här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.