8 sjukt kul grejer du borde göra med dina kompisar i sommar!

Sommar betyder kompishäng! Om ni tröttnar ni på att ligga på stranden rekommenderar vi den här listan med kul grejer att göra istället.


Fyll de lata sommardagarna med några av dessa aktiviteter! 

1. Spela paintball

Paintball är ju sjukt kul – som att springa runt i ett dataspel. Delta Force är ett paintballcenter i toppklass med flera spelzoner med spännande scenarios. Just nu kan du boka en hel dag av paintball för bara 95 kronor. Egentligen kostar det 1 550 kronor, en rabatt på 94 procent alltså. Grymt ju!

2. Njut av en spadag

Semestern är till för att koppla av, och var gör man det bättre om inte på spa? Ta med dig en kompis och njut av en heldag med massage, god mat, sol och sköna bad. Ordinarie pris är 799 kronor men just nu kan du boka din spadag här för bara 299 kronor. 

3. Kör gokart

Vässa tävlingsinstinkten och ta med gänget till gokartbanan. Garanterat riktigt kul och fartfyllt. Här kan du boka gokartåkning till halva priset.

4. Åk ut på vattnet

Spendera en fyra timmar på en bastuflotte! Sola, bada och ät och drick gott. Och basta såklart! Boka turen här till halva priset.

5. Testa på fly board

Visst har du sett dessa "jet packs" och tänkt att det ser sjukt kul ut? Nu kan du själv testa på att flyga och dyka som en delfin – för under 500-lappen. Här kan du läsa mer.

6. Utmana hjärnan

Vid ett besök på Exit Games blir ni inlåsta i ett rum och ska ta er igenom en rad med hinder och utmaningar för att komma ut. Ett perfekt sätt att bonda (eller bli osams). Oavsett vilket kommer ni ha riktigt kul! Boka här med 50 procents rabatt.

7. Gå på spökvandring

Man gillar ju att bli skrämd, eller hur? Det är därför vi älskar att berätta spökhistorier och gå i spökhuset på nöjesfält. Den här spökvandringen är som en kombination av de båda. Under vandringen får du både höra otäcka historier och möta figurerna de handlar om. Boka en spökvandring här.

8. Tatuera er

Gör en kul vänskapstatuering eller något helt annat – här kan ni i alla fall boka tatueringstimmar med mellan 50 och 70 procents rabatt. Det blir ett riktigt kul sommarminne! 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.