- Foto: TT

Sno stilen av Leif GW Persson

Han är intelligent, rolig och lär oss alltid massor om olika kriminalfall. Självklart vill vi sno stilen av Leif GW Persson!


Allas vår favoritprofessor GW levererar citat som ingen annan. Men inte nog med det, han har också en stil som ingen annan. Här kollar vi närmare på hans mest minnesvärda fashion-moments och visar hur du kopierar looken.

1. Västen


GWs signaturplagg är helt klart den gröna jaktvästen – snygg, värmande och riktigt praktisk tack vare de stora fickorna. Vi har inte lyckats hitta den exakta modellen, men denna väst från Barbour kommer nära och lever helt klart upp till GW-klass!

Här kan du köpa dig en egen väst. Den kostar en del, men använder du den lika mycket som GW gör kommer det absolut vara värt pengarna!

2. Pikétröjan


GW matchar allt som oftast västen med en stilig piké i svart eller mörkblått. Ett enkelt plagg som funkar till allt – men bäst gör den sig såklart tillsammans med just en grön jaktväst.


Den blå pikén hittar du här och den svarta här

3. Vita skjortan

På sommaren kan det bli för varmt för att bära väst, även för Leif GW Persson. Här sätter han sommarstilen med en krispig vit skjorta från Ralph Lauren.


Här hittar du skjortan som GW bär.
 Du hittar fler Ralph Lauren-skjortor till grymma priser här

4. Jeansskjortan


Är det en fräsch jeansskjorta vi skymtar där under västen? Visst är det det! Riktigt snyggt!


Den här snygga jeansskjortan blir din för bara 349 kronor.

5. Klockan


Vad är det för snygg klocka GW brukar bära, har du kanske undrat. Nu behöver du inte undra längre – det är nämligen denna RolexEn Datejust såklart! Elegant och tidlös. Du hittar det bästa priset på klockan här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!