19 perfekta prylar för dig som är riktigt lat

Grejer att köpa till dig själv eller till en lat person i din närhet!


Slipp resa dig ur sängen för att brygga kaffe på morgonen, slipp resa dig ur soffan för att hämta fjärrkontrollen och åk skateboard utan att behöva skejta. 

Det bor en lat liten jävel i oss alla, och med dessa prylar i ditt liv slipper du anstränga dig i onödan.

1. Organiserare att hänga på soffkanten

Den här organiseraren som du hänger över soffkanten gör att du aldrig mer behöver resa dig och leta efter fjärrkontrollen. Den har både en hård yta att ställa glas eller porslin på och praktiska fickor på sidan. Du hittar den här.

2. Brygg morgonkaffet direkt från sängen

Den här kaffebryggaren går att styra via wi-fi vilket innebär att du kan sätta på kaffet direkt från mobilen. Perfekt om du är både lat och morgontrött. Du köper den billigast här.

3. Fixa en kopp te i ett enda steg med den här vattenkokaren

Allt som går att förenkla vill man självklart förenkla. Till exempel processen att brygga te. Med den här tekokaren brygger du teet samtidigt som du kokar vattnet. Perfekt! Den är också nedsatt med 57 procent.

4. Med den här skateboarden kan du åka utan ansträngningFysisk aktivitet är oftast inget som lockar lata personer. Men att skejta ser ju riktigt kul ut, och nu finns det en elektrisk skateboard som gör att du kan skejta utan att behöva sparka dig fram med benen. Läs mer om den här.

5. Rost för korv med bröd

Alla gillar ju korv med bröd. Med den här rosten kan du rosta både korv och bröd samtidigt – du har korven klar på två minuter. Klicka hem den här.

6. Badring i donutform

Flyt runt i poolen och slappa med den här mumsiga badringen i form av en donut. Här hittar du den för 99 kronor.

7. Flytande dryckeshållare

När du ligger och flyter i poolen och vill dricka en drink samtidigt är det ju väldigt jobbigt att behöva hålla i drinken själv. Därför finns dessa smarta, uppblåsbara dryckeshållare i form av bland annat enhörning och flamingo. De kostar från 99 kronor för ett 4-pack.

8. Slipp hålla i mobilen med det här skalet

Det här skalet är ett Anti Gravity-skal som går att fästa var som helst. Riktigt praktiskt när du vill kolla på mobilen samtidigt som du behöver händerna till annat. Du köper det här för 99 kronor.

9. Mirakelsvamp som gör städningen enkel

Den här svampen kallas för mirakelsvamp och gör enkelt rent grytor, kastruller, kakel och funkar till och med för att vässa slöa knivar. Du köper den här.

10. Automatisk visp som vispar åt dig

Tänk på hur jobbigt det är och ont man får i armen när man står där och vispar. Den här vispen fungerar för alla typer av såser, soppor och krämer och förhindrar att maten fastnar i botten av pannan. Här kan du köpa den.

11. Sov som på hotell

Bland det bästa för en lat person måste ju vara att bo på hotell och få allting serverat. Med det här lyxiga bäddsetet med hotellkänsla kan du i alla fall sova som på hotell. Just nu får du det för halva priset här.

12. Rakförkläde

Det här förklädet är perfekt om man inte orkar städa (vilket man ju inte gör). Det samlar upp alla små hårstrån så att du slipper torka och plocka. För 79 kronor blir det ditt.

13. En egen miniugn att göra pizza i

Med denna miniugn med pizzasten kan du göra din egen pizza och slipper gå iväg och handla. Den går också att använda som rotisserie om du blir sugen på att grilla kyckling. Här kan du köpa ugnen till 60 procents rabatt.

14. En uppblåsbar Fatboy

Vi känner alla till den klassiska Fatboy-puffen, men nu finns det även en uppblåsbar variant som du kan ha med dig överallt. Du behöver dessutom bara dra den genom luften för att fylla den. Perfekt för alla som inte orkar stå upp!

15. Star Wars-väckarklocka

Stormtrooper / Darth VaderYoda

Som lat kan det vara jobbigt att gå upp ur sängen på morgonen – kanske blir det lite roligare med en kul väckarklocka. Denna kommer i form av karaktärer från Star Wars: en Stormtrooper, Darth Vader och Yoda.

16. Få en espresso på minuten – var du än är

Du har kanske en sådan där termosmugg för att kunna ta med dig kaffe och dricka på språng. Det är ju praktiskt och bra. Men inte alls lika bra som att ha en mini-espressobryggare som också är en mugg.

Allt du behöver är en nespressokapsel och vatten – sedan kan du få en färdig espresso när du vill.

17. Robotdammsugare

Det självklara köpet för alla som är det minsta lata! Med en robotdammsugare slipper du dammsuga själv och dammsuga kan ju vara det tråkigaste som finns. 

Dammsugaren på bilden är både prisvärd och har fått bra recensioner. Du hittar det billigaste priset på den här.

18. Skippa strykjärnet och steama kläderna istället

Att stryka kläder är ju även det en mindre underhållande syssla. Med en steamer behöver du ingen strykbräda utan hänger bara upp plagget på en galge, drar steamern över tyget och ser skrynklorna försvinna. Mycket tillfredställande! 

Här kan du köpa steamern på bilden.

19. Tejp som är 100 gånger starkare än silvertejp

Om du inte orkar laga saker ordentligt utan brukar använda silvertejp kan du i alla fall byta ut silvertejpen mot denna tejp. Den är nämligen upp till hundra gånger starkare. Du kan köpa den här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.