Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Bästa herrklockorna under Black Week

- 16/11/2018, 16:46 -

Riktiga Black Friday drar igång om en vecka men redan nu kan du fynda klockor från bland annat GANT här.

Armbandsur

Black Friday har tydligen redan dragit igång hos vissa butiker. Bland annat har vi hittat massvis av klockor som är kraftigt nedsatta i pris. 

1. Regal 

Regal är en enkel, men likväl väldigt stilren och snygg klocka som är grym att ha, oavsett om du har flera klockor eller om du kör på denna. Den är just nu nedsatt med 498 kronor till 199 kronor

2. Klocka från GANT

Gantklocka med svart tygband och enkel urtavla. Exakt så som en klocka ska vara. Priset är även det riktigt bra - för 679 kronor blir den din. Och är då nedsatt från 1698 kronor. 

3. Jacques Lemans

Lacques Lemans är känd för sina klockor med hög kvalité. Den här är just nu nedsatt med över tusenlappen och hittas här

4. Citizen

Välkända Citizen erbjuder också lite mer än 1 000 kronor rabatt på den här stilrena klockan med silvrig armlän och svarta urtavla. Du hittar den här för 3 198 kronor. 

5. Pulsar

Ursnygg klocka med blå urtavla och silvrig armlänk. Riktigt snygg klocka som nu kostar 1 198 kronor

6. Q&Q

Stilren klocka från Q&Q med brunt läderarmband och riktigt snygg urtavla. Här hittar du den på över 30 procent rabatt

7. Stilren klocka från Pulsar

Stilren klocka från Pulsar men som har en riktigt snygg och detaljrik urtavla som du ser på bilden. Ett riktigt kap som du nu kan få här för 1 198 kronor

8. Pulsar 

Även här har vi en riktigt snygg och och detaljrik klocka från Pulsar. Vi älskar verkligen urtavlan och du hittar den här för 894 kronor - tidigare kostade den 1 598 kronor.