Reafesten är inte över: Här är butikerna som har rea EFTER Black Friday

Trodde du att reafesten var över efter Black Friday? Då hade du fel. Här är butikerna som fortsätter med sina massiva reakampanjer även efter Black Friday.


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Fick du inte nog av shoppandet under Black Friday? Då kan vi trösta dig med att årets största reafest fortsätter även efter Black Friday hos en mängd olika butiker. Här har vi listat butikerna som fortfarande har otroliga kampanjpriser och fantastiska erbjudanden som du bara inte får missa! 

Nu är det dessutom ett ypperligt tillfälle att passa på att klicka hem lite julklappar till ett riktigt bra pris. 

Vill du läsa mer om våra julklappstips till nära och kära? Klicka HÄR.

Butiker som har rea efter Black Friday


  • CDON fortsätter sin reafest fram tills den 3 december och har döpt eventet till Black Days. Passa på att klicka hem hemelektronik, spel, gamingprylar, böcker, skönhetsprodukter, köksredskap, vitvaror, och leksaker till riktigt bra priser. Du hittar kampanjen HÄR.
  • KICKS har erbjudanden hela helgen - du får 20-25 procent rabatt på ALLT i hela sortimentet. Nu är det läge att fylla på badrumsskåpet med härliga hudkrämer och fina läppstift. Och varför inte en god parfym att förgylla den mörka vintern med? Klicka här för att komma till KICKS helgkampanj.

  • ELEVEN tar Black Week på största allvar och erbjuder upp till 30 procent rabatt på nästan allt i hela deras sortiment. Nu är det verkligen läge att klicka hem exklusiva produkter från Marc Jacobs, Filorga, Estée Lauder och många fler. Erbjudandet gäller fram tills den 30/11. Du hittar erbjudandet här.
  • LEKIA har 25 procent rabatt på leksaker under hela helgen. Varför inte passa på att klicka hem lite julklappar till kidsen? Du hittar rabatten här.
  • RIZZO har upp till 30 procent rabatt på utvalda varumärken - passa på att klicka hem lite fina kläder, väskor och accessoarer. Du hittar rean här.
  • Partykungen har 20 procent rabatt på allt över hela helgen - wow! Passa på att klicka hem lite roliga festprylar och presenter. 

  • GreatDays har 20 procents rabatt på utvalda upplevelser över hela helgen med koden BLACKDAYS21 

Klicka HÄR för att komma till erbjudandet.

  • Designtorget har upp till 25 procent rabatt på utvalda varor, se ovan. Är du sugen på lite ny julbelysning eller heminredning är det ett ypperligt tillfälle att shoppa loss. Du hittar rean här.
  • Komplett.se har Black Friday-erbjudanden hela helgen. Nu är det läge att klicka hem en ny laptop eller TV till ett riktigt bra pris. Du hittar rean HÄR.

  • Bagaren & Kocken har nya Black Week-erbjudanden varje dag ända fram tills på söndag. Passa på att fynda köksmaskiner och kokkärl från SMEG, stekkärl från Kitchenaid och julsortiment från Georg Jensen - med rabatt upp till 60 procent. Du hittar rean här.

  • Hemtex har en riktigt generös rea under Black Week - få 30 procent rabatt på hela deras sortiment. Rean gäller fram tills på söndag och du hittar den här.
  • YVES ROCHER erbjuder 40 procent rabatt på hela köpet - galet bra rabatt! Passa på att köpa hem lite väldoftande duschtvålar eller kosmetika till sjuka priser. Erbjudandet gäller fram till cyber monday den 29 november 2021. Du hittar kampanjen här.

  • GYMGROSSISTEN har riktigt grymma erbjudanden under Black Week - upp till 60 procent på kosttillsott, upp till 40 procent på utrustning och tillbehör samt upp till 50 procent rabatt på träningskläder. Du hittar erbjudandet här.
  • Skincity har 25 procent rabatt på hela sitt sortiment över hela helgen. Passa på att bunkra upp med de där hudvårdsprodukterna som annars brukar svida till i plånboken! Du kommer till erbjudandet här.

  • Webhallen fortsätter att ha sina fantastiska erbjudanden över helgen. Spara tusenlappar på TV-apparater, laptops, surfplattor och airpods. Du hittar erbjudandet här.
  • Babyshop erbjuder upp till 50 procent på flera av sina märken i sitt sortiment under helgen. Klicka hem lite fina kläder till barnen. Det var ju ändå dags att byta ut garderoben... Eller hur? Klicka här för att komma till erbjudandet.
  • Visst var det så att dottern önskade sig en ny värmeborste i julklapp? Eller var det kanske du själv? Oavsett hur det ligger till så är det verkligen ett guldläge att klicka hem lite lyxiga stylingverktyg, hudvårdsprodukter, parfym eller smink nu när LYKO har 25 procent rabatt på nästan allt - skynda fynda! Du hittar rean här.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.